VIDEO: Debrecen a retrogradat dramatic. Fanii lui DVSC i-au agresat pe jucători și le-au luat triocurile!

Gazon sintetic

De șapte ori campioană a Ungariei DVSC (Debrecen Vasutas Sport Club) a retrogradat, aseară, în liga secundă, după un meci dramatic, de care pe care, cu Paksi. DVSC avea nevoie de un succes pentru a se menține în NB 1 (liga 1 maghiară) dar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultat care a stârnit mânia fanilor.

DVSC avea nevoie de un parcurs perfect în ultimele trei etape din campionatul Ungariei, pentru a se salva de la retrogradare. Trei finale la rând.: 4-0 cu Diosgyor; 1-0 în deplasare cu Mezokovesd (gol marcat în minutul 90 de Garba) iar apoi meciul cu Paksi, disputat aseară, pe superba arenă din Debrecen. Ecuația salvării era simplă. DVSC avea varianta victoriei iar Paksi ar fi retrogradat. Numai că cei de la DVSC au început slab meciul. În minutul 17 Konyves a deschis scorul pentru oaspeți. Apoi Paksi putea mări diferența. Meciul s-a încins o dată cu golul sârbului Nikola Trujici care a profitat de un luft al portarului advers și a egalat: 1-1 în minutul 74. Mai era un sfert de oră de speranță pentru un gol egal cu salvarea de la retrogradare. S-a inrat în prelungiri. Ghinion teribil pentru DVSC care a trimis mingea, prima dată în bara laterală, apoi în cea transversală! Final absolut dramatic.

Fanii din Debrecen nu au suportat umilința și au pătruns pe teren. Imaginile postate pe youtube.com sunt sugestive. Jucătorii au fost agresați și au fost considerați nedemni pentru a purta tricoul fostei campioane.

DVSO a încheiat sezonul pe locul 11 (penultimul) cu 39 de puncte în timp ce PAKS s-a salvat, având 41 de puncte….

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

sursa video: youtube.com

sursa foto: haon.hu

Din aceeași categorie