Teqball: Oradea e reprezentată la Cupa ”Joma” de un fost luptător MMA și de un ex-campion mondial de fotbal-tenis!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Noua senzație din lumea sportului, disciplina numită Teqball, programează sâmbătă, la Tg. Mureș CUPA JOMA, competiție ce se va desfășura pe terenul din cadrul Complexului de Agrement și Sport ”Mureșul”. La competiție vor participa, în proba de dublu, fostul luptător MMA, Neluțu Maticaș și fostul campion mondial de tineret la fotbal-tenis, Neluțu Creț.

Competiția se anunță extrem de puternică pentru băieții de la Liberty. La turneu participă cei mai buni jucători de teqball din România. Printre ei: Szecsi Barna – numărul 3 mondial, Gyorgydeak Apor – numărul 8 mondial
Lazar Zsolt – numărul 23 mondial. În proba de dublu, unde vor juca orădenii, va evolua și dublul Ilyes Szabolcs – Lazar Zsolt – numărul 3 mondial. De asemenea, în competiția de dublul mixt regăsim tandemul Lazar Zsolt – Mitri Rita – numărul 4 mondial.

”Mergem să ne jucăm șansa. Ne-am antrenat la Baza Sportivă Tineretului, ne-am pregătit cât am putut mai bine și sper să facem o figură frumoasă. Până la urmă nu avem nimic de pierdut ceea ce ne crează un avantaj pentru că putem evolua fără nicio presiune”, a declarat, pentru bihorpenet.ro, Neluțu Maticaș.

Din aceeași categorie