Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid 19. El a jucat, sâmbătă, la Zadar!

Conform tennis.com Grigor Dimitrov a anunțat (duminică) faptul că a fost testat pozitiv pentru COVID-19! Tenismenul bulgar (29 de ani), care jucase la Zadar, a postat o fotografie pe Instagram, însoțită de mesajul: ”La întoarcerea la Monaco am fost testat pozitiv”.

Bulgarul a fost la Zadar, Croația pentru a doua etapă a turneului ”Adria” organizat de Novak Djokovic. Sâmbătă, după ce a pierdut în fața lui Borna Coric, 4-1, 4-1, Dimitrov s-a retras și a fost înlocuit de numărul 299 mondial croatul  Nino Serdarusic.

Sâmbătă, după retragere, Dimitrov spunea: „Vreau să vă spun că voi fi bine. Aceasta este o consecință a efortului fizic și a expunerii la soare zilele trecute și va trebui să ratez ultima zi la Zadar. Am crezut că ar fi corect să renunț la locul meu în favoarea unui tânăr minunat pentru care acest turneu va însemna multe ”.

La evenimentul de două zile de la Zadar au participat: Nole Djokovic, Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev, Danilo Petrovic, Pedja Krstin și Serdarusic. Dimitrov a fost, de asemenea, în contact cu Dominic Thiem la Belgrad, iar Thiem este în Franța în acest weekend, jucând la Ultimate Tennis Showdown.

sursa foto: novinite.com

Din aceeași categorie