S-au tras la sorți grupele pentru barajul de promovare în Liga 3! CAO 1910 va întâlni campioanele din Satu Mare și Cluj

Work Clean

Casa Fotbalului a găzduit vineri, 19 iunie, evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 2, respectiv Liga 3 în sezonul 2020-2021. Câștigătoarea Ligii 4 Bihor: CAO 1910 a fost repartizată în Grupa 1 din Regiunea 2, alături de campioanele din județele Satu Mare și Cluj, echipe încă nestabilite. Nestabilit este și stadionul care va găzdui acest play off programat pe teren neutru. Nu se cunosc încă nici datele de disputare ale partidelor. CAO 1910 va juca meciurile 2 și 3 urmând să stea în prima etapă.

În județul Satu Mare, AJF Satu Mare a stabilit disputarea, pe teren neutru a unui mini-campionat de cinci etape cu cele șase echipe: Olimpia Satu Mare, Recolta Dorolț, Victoria Carei, CSM Satu Mare, FC Crasna și Turul Micula. Se va juca duminica de la ora 11 și miercurea, intemediara, de la ora 18:00. Vor rămâne în competiție primele trei clasate.

În județul Cluj campioana va fi stabilită în urma unui turneu cu trei echipe: Someșul Dej, ACS Florești și Supporter Cluj în sistem fiecare cu fiecare. Aici au fost înjumătățite punctele primelor trei clasate (Someșul Dej 20 pct/ ACS Florești 19 pct / Supporter Cluj 19 pct) și anulat golaverajul. Programul jocurilor este următorul: 18 iulie Someșul Dej – Supporter Cluj / 22 iulie ACS Florești – Suppoter Cluj / 26 iulie Someșul Dej – ACS Florești.

ACS Florești a fost, în sezonul trecut, campioana Clujului fiind eliminată de campioana Bihorului, CSC Sânmartin. 2-0 atât la Florești cât și la Sântion pentru bihoreni.

SC Rozsdas Service SRL

Așadar campioana din Liga 4 Cluj o vom afla pe 26 iulie.

IMPORTANT! Prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele din cadrul barajul de promovare în Liga 3.

În jocurile de baraj se aplică si următoarele reguli:

a) nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori, a jucătorilor U19 sau a jucătorilor U21;

b) identificarea jucătorilor (seniori/juniori) se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţa;

c) ambele echipe sunt obligate să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite;

d) echipa organizatoare a jocului trebuie să pună la dispoziţie minim trei mingi de joc pentru buna desfăşurare a partidei. CAO 1910 va fi considerată gazdă la cel de-al doilea meci din turneu cu reprezentanta din Satu Mare.

Iată ce au hotărât sorții:

GRUPELE TURNEELOR DE BARAJ

Regiunea 1

Grupa A: Suceava, Iași, Neamț

Grupa B: Bacău, Vaslui, Botoșani

Regiunea 2

Grupa A: Bihor, Satu Mare, Cluj

Grupa B: Sălaj, Bistrița-Năsăud, Maramureș

Regiunea 3

Grupa A: Sibiu, Covasna, Mureș

Grupa B: Alba, Brașov, Harghita

Regiunea 4

Grupa A: Gorj, Arad, Caraș-Severin

Grupa B: Hunedoara, Mehedinți, Timiș

Regiunea 5

Grupa A: Dâmbovița, Dolj, Argeș

Grupa B: Teleorman, Olt, Vâlcea

Regiunea 6

Grupa A: Prahova, Călărași, Ilfov

Grupa B: Ialomița, București, Giurgiu

Regiunea 7:

Grupa A: Brăila, Vrancea, Galați

Grupa B: Tulcea, Constanța, Buzău

Ordinea meciurilor va fi următoarea:

Ziua 1 – 2-3

Ziua 2 – 1-2

Ziua 3 – 3-1

Din aceeași categorie