Remiză între Sânmartin și Șimleu

Patiseria Rustic Salonta

CSC Sânmartin și Sporul Șimleu au disputat restanța din prima etapă a returului. Partida s-a încheiat la egalitate: 1-1.

Meciul a debutat cu ocazia uriașă a lui Sergiu Pop care a scăpat singur, cu portarul, central, dar a șutat peste poartă. La cinci minute distanță Florin Pop a trimis în plasa laterală. În minutul 19 Sorina trimite o minge de peste 60 de metri care-l lasă singur cu portarul pe Sergiu Pop șutul acestuia, ușor deviat de Șipoș lovește bara din stânga portarului. Ionuț Ban a trimis apoi o torpilă la un metru de vinclu. Bihorenii și-au înghesuit adversara în 30 de metri iar șutul centrare expediat de Florin Pop a fost respins de Sipos. Același Sipos s-a opus excelent tot în fața lui Florin Pop la un șut pe colțul scurt, respins în lateral. Pe final de repriză Ionuț Ban intră în interior cu șut, respins în corner de Sipos iar la lovitura de colț, Sergiu Pop, din cinci metri a trimis peste transversală. Ocaziile erau să se răzbune la ultima fază a primei reprize când Răzvan Pop, fostul fundaș al Crișului Sântandrei, a centrat pentru Mansour care, din șapte metri, singur, a trimis mult peste poartă. La pauză gazdele scapă de Sipos, înlocuit în poarta Șimleului de Cosma.

Sânmartinul domină și debutul de parte secundă, au o suită de cornere însă vine un contraatac excelent dus de Mansour în banda dreaptă continuare cu pasăite în fața porții pentru Ciaca și 0-1. Sânmartinul ratează și din gura porții iar la poarta cealaltă Barabas evită golul doi după ce scoate din vinclu șutul de la distanță expediat de Bodiș. În fine, vine golul egalizator realizat pe o minge lungă de Sergiu Pop care în bătaie cu fundașul trimite din cădere pe lângă portar: 1-1. Oaspeții au o șansă uriașă în minutul 72. Nogo ratează intercepția, urmează pasa lui Ciaca pentru Mansour care singur cu Barabas trimite pe lângă poartă. La faza următoare Sergiu Pop trimite o minge peste toată apărarea adversă dar voleul lui Florin Pop nu-și atinge ținta. Pe final ambele echipe și-au mai trecut în cont câte o ocazie.

Pentru bihoreni sezonul nu e gata. Sâmbătă, 28 noiembrie CSC Sânmartin va juca în 16-imile Cupei României cu Dunărea Călărași.

Patiseria Rustic Salonta

CASETA TEHNICĂ

CSC Sânmartin – Sportul Șimleu Silvaniei 1-1 (0-0)

Au marcat: Sergiu Pop 66/Alexandru Ciaca 51

CSC Sânmartin: Barabas (77 Beke) – Dardai, Nogo, Lupșe, Arsene – Fl. Pop, Habakuk, Sfârlea (53 Baciu, 77 Suciu), Ionuț Ban – Sorian (90 Tiponuț) – Sergiu Pop. Antrenor: Cosmin Bodea.

Șimleu Silvaniei: Sipos (46 Cosma) – Oltean, Luigi Pop (58 Bodiș), Caba, Guitti, Geroge Pop (90 Dan Martin) – Ciaca, Contraș, Neaga, Răzvan Pop – Mansour. Antrenor: George Zima.

Arbitri: George Roman (Timișoara) – Robert Mereș (Cluj), Ioan Georgiu (Cluj),

Observatori: Emil Arsa (Arad), Ioan Papp (Carei).  

Din aceeași categorie