Prima echipă din Bihor care anunță că desființează echipa de seniori

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

”Dragii noștri suporteri, susținători începând cu ora 0.00 acest faceboob nu va mai funcționa. Madaras Ftb official va avea o alta denumire care nu va avea nici o legătură cu fotbalul !!!! Vă aștept să rămânem împreună !!! Echipa CS Mădăras vă mulțumește pentru tot ce ați făcut pentru noi și că ați fost mereu alături de noi la bine și la greu !!! Mulțumim conducerii acestui club și tuturor in special antrenorilor Cristian Lupuț și Kadar Lorand și mai ales președintelui Dan Păcală!” – este mesajul postat azi, 19 mai, pe pagina de facebook clubului CS Mădăras.

Așadar CS Mădăras este prima echipă din Liga 4 Bihor care anunță în perioada pandemiei că nu continuă în Liga 4 (sau măcar 5 l la nivelul seniorilor. În schimb va continua activitatea echipelor de copii și juniori după cum se subliniază într-o altă postare.

Dragii noștri susținători aici se termină povestea noastră!! Am legat multe împreună cu bune și rele am trecut împreună!! De azi înainte CS Mădăras se va axa doar pe copii și juniori. Mult succes tuturor!

Nu sunt precizate motivele retragerii dar cu certitudine acestea sunt legate de partea financiară.

sursa foto: facebook/madaras ftb/

Din aceeași categorie