Pași în doi; Crișul Sântandrei și CSC Nojorid Livada merg cap la cap în seria Sud a Ligii 4

Crișul Sântandrei și CSC Nojorid Livada merg cap la cap în Seria de Sud a Ligii 4 Bihor. Ambele echipe au încheiat turul campionatului cu același număr de puncte: 20, fiind departajate de golaveraj. Ambele echipe au aceeași linie de clasament, fără eșec în opt jocuri: șase victorii și câte două remize (inclusiv cea din jocul direct: 2-2). Crișul are golaveraj superior (23-4) comparativ cu cel al echipei din Livada (16-4).  

În ultima etapă a turului gruparea din Livada a avut un meci dificil, pe teren propriu, cu revelația sezonului, Victoria Avram Iancu. Echipa din Livada a  deschis scorul prin omniprezentul Adi Micaș, chiar în debut de joc când experimentatul jucător a transformat un penalty obținut de mijlocașul stânga Paul Duca. Echipa lui Mădălin Popa s-a văzut egalată la șapte minute după pauză, la reușita lui Alin Costea care a înscris la o minge centrată din banda dreaptă. Decarul oaspeților, Mădălin Avram a văzut cartonașul roșu în minutul 55 iar omul în plus s-a simțit. Golul victoriei a venit cu nouă minute înainte de final la o recentrare a lui Mădălin Popa, pe bara doi unde Marian Pop a spus prezent la întâlnirea cu mingea. ”Nu mă interesează că am pierdut. Ambele echipe au jucat foarte, foarte frumos. Îi felicit pe băieții noștri și deopotrivă pe jucătorii de la Livada, o echipă care joacă fotbal de-a dreptul. Încercăm să creștem iar la Livada am făcut cel mai bun joc din acest sezon având pe bancă jucători născuți 2005 sau 2006. În schimb n-am fost mulțumit de arbitraj. Repet. băieții din Livada, băieți de caracter. Despre arbitraj mai putem vorbi”, a spus Ionuț Gale, managerul echipei din Avram Iancu.

CASETA TEHNICĂ

CSC Nojorid Livada – Victoria Avram Iancu 2-1 (1-0)

Au marcat: Adi Micaș 4, Marian Pop 81/Alin Costea 52

Livada: Brisc – David, Iacob (83 Mitra), Mădălin Popa, Duca, Micaș, Moga, Fazekas, Negrea (63 Sabău), Moisi, Marian Pop.

Avram Iancu: Gurguță – Chișe, Cureș, Fl. Gale, Gurguță, Mădălin Avram, Lobonț (84 Turcu), Memetea, Oltean, Raul Pușcaș, Nicolae Sabău (65 Borz, 87 Giulio Costea).

Arbitri: Cosmin Cormoș – Cristian Gozman, Sergiu Bărcan. Observator: Horia Buz.

De partea cealaltă Crișul Sântandrei pornea clar cu prima șansă în fața unei echipe care se acomodează cu nivelul Ligii 4, Voința Ciumeghiu. Sarcina elevilor lui Petre Gabor a fost ușurată de golul lui Victoraș Dobrescu, venit repede, în minutul 10. Apoi oaspeții s-au închis destul de bine dar n-au putut evita golul doi venit cu trei minute înainte de pauză de la fostul golgheter al Ligii 4, Sergiu Ciocan. Acesta și-a manifestat pofta de gol cu patru reușite consecutive. În ultimul sfert de oră al partidei de la Sântandrei, Prundaru și Lascu au parafat o victorie categorică a echipei gazdă. ”Am făcut un joc bun. Le mulțumesc băieților pentru efortul depus în acest tur”, a spus Petre Gabor la finalul partidei.

CAESETA TEHNICĂ

Crișul Sântandrei – Voința Ciumeghiu 7-0 (2-0)

Au marcat: Dobrescu 10, Sergiu Ciocan 42, 53, 60, 66, Prundaru 76, Lascu 89.

Sântandrei: Verdeș – Chiș, Sebeșan, Novak, Eusebiu Pop (77 Nicoruț), Prundaru, Gavriș (Sg Ban), Mihuța (77 Mascia), Ciocan, Dobrescu, Balogh.

Ciumeghiu: Crețiu – Alex Andraș (59 Dorel Neaga), Apetroaei, Boldor, Cionca, Duda;, Ple;, Precup (75 Gh. David), Rad, Rațiu, Șipoș.

Arbitri: Șerban Raț – George Urs, Bogdan Bărar. Observator: Gheorghe Rusu.

Din aceeași categorie