Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru Ioan Zare

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Singurul jucător din istoria lui FC Bihor care a evoluat la un mare turneu final cu naționala României, Ioan Zare (EURO 1984) se află internat pe secția ATI, în stare critică.

Nelu Zare (62 de ani) anunțase că va fi prezent la Tg Jiu la sărbătorirea lui Doru Mihuț. Cu câteva zile înaintea plecării alături de Old Boys FC Bihor (al cărui președinte de onoare este, alături de Vova Tămaș), a transmis că nu se simte bine, dar că nu e nimic grav și că se va interna pentru niște analize. A lăsat o portiță deschisă, că poate, poate vine, alături de Vova Tămaș. Din păcate veștile au fost din ce în ce mai rele nu de la o zi la alta ci de la o oră la alta. Vova Tămaș și Liviu Ianța au dat duminică o veste dramatică: ”L-au intubat pe Nelu. Prognosticul nu e bun deloc”, au spus cei doi. Telefonul a sunat când eram pe drumul de întoarcere. Din acel moment nimeni n-a mai scos un cuvânt tot drumul. Apăruseră lacrimi și rugăciuni.

În aceste clipe Nelu Zare, emblematicul jucător și căpitan al Bihorului de altădată, se bate pentru viața lui. E în mâinile lui Dumnezeu și al priceperii medicilor de pe ATI. Nu ne rămâne decât să ne rugăm Domnului să facă o minune pentru Nelu.

Din aceeași categorie