MINIFOTBAL. Totul despre SUPERCUPA României. S-au tras la sorți grupele!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Supercupa României la minifotbal se va desfășura în perioada 4-6 iunie la Oradea. Este cea mia puternică întrecere din istoria minifotbalului românesc, competiția reunind la start 48 de echipe dintre care 32 de campioane și 16 vicecampioane ale campionatelor județene. Cele 48 de echipe au fost repartizate, la tragerea la sorți, în 16 grupe a câte 3 echipe. După faza grupelor se va juca eliminatoriu. Primele două clasate, din fiecare grupă se califică în faza 16-imilor după care urmează faza optimilor, a sferturilor de finală, semifinale și finale.

*Competiția va avea loc pe patru terenuri la Baza Sportivă Tineretului și pe cele două terenuri de la Baza AEK (lângă Arabesque). Cele șase terenuri intră în întreținere în aceste zile. ”În zilele următoare yor fi adăugate granule de cauciuc și vom lucra pentru ca bazele să se prezinte în cele mai bune condiții. Iarba, spațiul de joc și tot ce înseamnă condiții vor fi la calitate maximă”, a spus Spiros Baltsavias, șeful Centrului de Minifotbal AEK Oradea.

*

*Turul I – faza grupelor, se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Jocurile din grupa vor începe vineri 4 iunie, de la ora 09.00.Nota: În caz de egalitate între doua echipe, se va lua in considerare rezultatul jocului direct (inclusiv cel după loviturile de departajare). Dacă trei echipe vor termina la egalitate, se vor aplica criteriile de departajare prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare al competițiilor FMR. 5.

Turul II – După disputarea jocurilor din prima faza, în turul II (16-imi) se califica echipele clasate pe locurile 1 și 2 in grupe. Conform programului și țintarului anunțat înainte de tragerea la sorti în 16-imi, echipele de pe locurile 1 vor juca cu cu o echipa clasata pe locul 2 in grupe.

Turul III – Optimile de finala. Nu vor juca doua echipe calificate din aceeași grupa, dar pot juca doua echipe calificate, care provin din același campionat.

*Supercupa României reprezintă și un criteriu de calificare la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal, programat la Rm Vâlcea în perioada 1-4 iulie. Primele 15 clasate l Supercupa României se califică la Campionatul Național. În aceste condiții, la Supercupa României vor fi și meciuri de ”calificare” pentru Campionatul Național, sigure de loc fiind doar echipele calificate în sferturile de finală.

Echipele clasate pe locurile 3 in grupe vor continua competitia in cadrul „Cupa Fortuna Sports”. Miniturneul se va desfasura in sistem eliminatoriu si astfel, fiecare participanta la Supercupa, va avea ocazia sa dispute minim 3 jocuri oficiale. Primele 4 clasate la ,,Turneul de consolare” vor obtine un voucher ce le va dreptul de a se inscrie la urmatoarea editie a Cupei Romaniei.

*Tabelele cu jucătorii și staff-urile vor fi predate joi, 3 iunie, la Baza AEK, până la miezul nopții, adică ora 24:00.

*Procedura acreditării jucătorilor și staff-urilor tehnice poate fi consultată aici: http://www.campionateminifotbal.ro/stiri_fmr/procedur-emitere-acreditri-juctori-i-staff-tehnic-la-supercupa-romniei-4975.html. Competiția are loc cu respectarea protocolului medical în vigoare.

*Partidele vor fi oficiate de 24 de arbitri, șase dintre ei fiind din Bihor.

*Este o gură de oxigen și pentru HORECA din Bihor. Peste 1.000 de jucători și oficiali fiind prezenți, unii încă de miercuri, 2 iunie la Oradea pentru această competiție.

DESPRE AEK ORADEA

*AEK Oradea face parte din grupa F alături de Exclusive Tg. Jiu și Spartanii Rm. Vâlcea. În 16-imi, primele două clasate din Grupa F vor întâlni primele două clasate din Grupa K, formată din Borussia Hermannstadt, Lin Ema Alba Iulia și Autovip Garden Șimleu, după sistemul ”încrucișat” Locul 1 din Grupa F cu Locul 2 din Grupa K respectiv Locul 2 din Grupa F vs Locul 1 din Grupa K.

*Campioana Bihorului a realizat două transferuri, importante. Se va alătura echipei Dragan Paulevici, ex-MAV Timișoara, câștigător al Champions League în minifotbal și revine din Belgia unul dintre liderii echipei, Andrei Șumălan.

SUPERCUPA ROMÂNIEI 4-6 iunie, ORADEA. Componența Grupelor

GRUPA A

La Maria și Ion

Pro Fotbal Sibiu

Pretenașii Brăila

GRUPA B

Glissando Timișoara

Camera de Comerț Reșița

Premiere Arad

GRUPA C

Luciano Arad

Reggio Brașov

Gemina Cluj

GRUPA D

Golden Boys Bacău

Sulița Botoșani

Rimini Bistrița

GRUPA E

Ajax Dulicissimo Galați

Generația 88 Dej

MFC Ploiești

GRUPA F

AEK ORADEA

Exclusive Tg Jiu

Spartanii Rm. Vâlcea

GRUPA G

Raal Bistrița

Luceafărul Florești

Maracana Timișoara

GRUPA H

FC Buzău

Arsenal Inel 2 Constanța

SGTM Iași

GRUPA I

IEK Deva

Știința U Craiova

Wembley Baia Mare

GRUPA J

Real Yry Team Iași

Nova Vita Tg. Mureș

City Taxi Deva

GRUPA K

Borussia Hermannstadt

Lin Ema Alba Iulia

Autovip Garden Șimleu

GRUPA L

Nurvil Rm. Vâlcea

Corvinul Hunedoara

Old Boys București

GRUPA M

Chedra Tax Ploiești

Fiesta Roman

Coriolan Bacău

GRUPA N

BNT Cluj

Mustang Forte Târgoviște

Om la Om București

GRUPA O

VLD Trans Baia Mare

Săgeata Stejarul Tulcea

Galaxy Brad

GRUPA P

Dia Guard Cipricom Zalău

HDS Drobeta

Ares IPA București.

sursa foto: campionateminifotbal.ro

Din aceeași categorie