MINIFOTBAL: Cupa Bihorul, Campionatul Liceelor și Finala ”firmelor”!

Patiseria Rustic Salonta

Luna februarie este primul punct de reper în calendarul iubitorilor de minifotbal din Bihor. În februarie va avea loc prima ediție a Cupei Bihorul la minifotbal, competiție ce rivalizează ca valoare cu un turneu final de Campionat Național. Vor participa 20 de echipe din întreaga țară. Cele 20 de echipe vor fi repartizate în patru grupe a câte cinci echipe primele două urmând să se califice în sferturi – așa arată tabloul în exercițiu al unui turneu final de Campionat Național. Partidele se vor disputa în cele două baloane de la Baza Tineretului.

În 2020 Bihorul ar putea organiza, din nou, turneul final al Campionatului Național al firmelor și instituțiilor publice, având unul dintre cele mai puternice campionate locale din România. De asemenea,

O altă noutate o reprezintă organizarea, începând din luna martie a Cupei Liceelor la minifotbal, competiție de mare succes în alte județe. În proiect se ia în vedere ca partidele să se dispute în week-end. Vom reveni cu amănunte pe această temă.

Din aceeași categorie