2019 – Cel mai bun an din istoria minifotbalului orădean

Patiseria Rustic Salonta

2019 a fost, fără doar și poate, cel mai bun an din istoria minifotbalului orădean, care, la concurență cu fotbalul clasic este cel mai practicat sport în Bihor. 90 de echipe activează în Campionatul Bihorului, pe șapte divizii diferite. Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor și Instituțiilor publice,și old-boys. În total peste 1.000 de jucători care activează în aceste campionate.

PERFORMANȚE!

Bihorul a dat naționalei doi jucători naționalei de minifotbal prezentă la Cupa Mondială din Cretape Florin Lazăr (foto sus) și Andrei Șumălan iar performanțele continuă cu clasarea campioanei Bihorului Bad Boys între primele opt echipe din România la turneul final desfășurat chiar la Oradea, unde ”Băieții Răi” au pierdut în sferturi de finală. Tot în sferturi de finală s-a oprit și Dedeman Oradea, ajunsă între primele opt echipe de ”firmă” din România. La toate acestea se adaugă renovarea bazei sportive, terenurile fiind dotate cu gazon de ultimă generație, omologat FIA. De asemenea este aproape de finalizare al doilea balon.

Organizatorul competiției, Spiros Baltsavias a declarat azi: ”Sunt foarte mulțumit și sper ca în 2020 să îmbunătățim calitatea acestei activități. atât de îndrăgite. Referitor la Liga 1 se observă apropierea valorică a echipelor participante. Dacă Beiușul dă vicecampioana Bihorului, orașele ca Marghita, Ștei i Salonta și-au făcut echipe foarte bune care se bat la promovarea în Liga 1”.

Baza sportiva Tineretului

Din aceeași categorie