MINIFOTBAL: Amical de gală pentru AEK Oradea la Zalău, cu Dia Guardia Cipricom

Gazon sintetic

Campioana Sălajului, Dia Guardia Cipricom Zalău și multipla campioană a Bihorului, AEK Oradea, se vor întâlni duminică, de la ora 17:00, într-un amical de gală găzduit de Baza Onix Traian din Zalău.

În așteptarea relaxării pentru reluarea activității competiționale, Dia Guardia și AEK vor disputa unul dintre cele mai tari amicale ale anului. Sălăjenii, campionii județului, vor reprezenta Sălajul la Supercupa României, competiție ce se va desfășura imediat ce vor f permise reluarea competițiilor și în minifotbal. AEK a participat în luna ianuarie la Cupa Unirii de la Iași, unde a părăsit turneul în optimi de finală.

Dia Guardia Cipricom, campioana Sălajului (foto sportul sălăjean)

De la Dia Guardia Cipricom, echipă condusă de Florin Pop, nu vor absenta Gabriel Țiriac, Marcel Mureșan, Ruben Rodină sau Ionuț Blaga,

AEK Oradea, multipla campioană a Bihorului

în timp ce antrenorul lui AEK, Spiros Baltsavias va miza pe portarul Răzvan Egri și jucători ca Andrei Ferik, Cristi Andor, Adi Micaș, Răzvan Pocia, Florin Lazăr, Marius Balogh, Daina și noua achiziție, sibianul Ciucă. Din cauza restricțiilor în vigoare, accesul spectatorilor nu este permis la acest amical.

Din aceeași categorie