CAO a învins liderul Seria a 8-a din Liga 3

Trimite CRED prin SMS la 8844

CA Oradea a câștigat cu scorul de 1-0 jocul de pregătire disputat la Șimand în compania liderului din Seria 8 din Liga 3, Crișul Chișineu Criș, echipă neînvinsă în campionat. Unicul gol al partidei a fost marcat de Constantin Roșu, în minutul 37.

Prima mișcare pe ”iarbă” a orădenilor, după trei luni. a coincis cu un succes la limită în fața grupării din Chișineu Criș. În prima parte, orădenii au avut o posesie excelentă, au ratat ocazii clare iar golul a venit în urma unei pase excelente a lui Claudiu Codoban, care a aruncat mingea în spatele apărării adverse iar Roșu a preluat și a marcat elegant. În partea secundă, terenul a cedat iar jocul a devenit unul dificil pentru ambele combatante.

Florin Farcaș a fost foarte mulțumit de joc dar nemulțumit de ratările echipei sale. ”Pot spune că am făcut un joc bun. Trebuie să fim mai atenți la finalizare. OK, e 1-0 și te egalează în minutul 90 după care-ți pare rău de ocaziile ratate”, a spus Farcaș.

Antrenorii Florin Farcaș și Dorin Mihuț au început cu următorul 11: Verdeș – Copil, Mintaș, Letan, Ioviță – Lezeu, Cherman, Ardelean, Roșu – Codoban, Hosu. Au mai jucat: Blegea, Urbanowski, Panti, Costea, Iacob, Stan, Torok și debutul Andrei Popa (16 ani, venit de la CSU Craiova, internațional de juniori, 2.02m).

Miercuri urmează pentru CA Oradea un joc cu Ineu de Arad iar sâmbătă cu Șoimii Lipova.

sursa foto: ttps://www.facebook.com/caoradea

Din aceeași categorie