Lotus Băile Felix revine de la 0-1 și se califică în turul 2 al Cupei României în deplasarea de la Cernei

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Lotus Băile Felix (noua denumire a CSC Sânmartin) s-a calificat în turul 2 al Cupei României după ce s-a impus în deplasarea de la Cernei, cu Gloria, cu scorul de 3-1, în ciuda faptului că bihorenii au fost conduși.

Lotus a avut prima ocazie la mijlocul primei reprize când Claudiu Codoban a încercat să-l surprindă pe Gârlea. O fază fixă a dus la deschiderea scorului. La un corner respins de bihoreni, Vlad a șutat imparabil pentru Beke: 1-0. Ca răspunsLotus a avut o ocazie importantă la șutul cu efect al lui Arsene. În prelungirile primei reprize Oros a centrat în fața porții iar Făgărășanu a înscris cu latul din fața porții: 1-1.  La șapte minute după reluare Vlad a trimis peste din 20 de metri iar în minutul 67 Codoban e arcul care pasează săgeții Făgărășanu iar acesta șutează, de la 16 metri, sub bara transversală: 1-2. Gazdele acuză șocul iar la după numai două minute, o centrare din stânga Florin Pop reia imparabil din vole pentru 1-3. Gazdele încearcă să revină în meci dar Salka a trimis pe lângă. Lotus putea majora diferența în minutul 81 dar Clau Codoban s-a jucat singur cu Gârlea și minge a ajuns în brațele portarului. Cel mai bun om al gazdelor, Vlad a ratat ultimele două șanse ale partidei după un ”dialog” câștigat de Beke.

CASETA TEHNICĂ

Gloria Cernei – Lotus Băile Felix 1-3 (1-1)

Au marcat: Vlad 31/Făgărășanu 45, 67, Fl Pop 69.

Cermei: Gârlea – Stoianovici, R. Iuga, I. Pop, Ursoi – Salka (80 Turcanu), D. Lazăr (85 Bercu) – Vlad, S. Popa (80 Tenlep), Piț (37 Mateucă) – R. Popa. Antrenor: Flavius Moisă.
Lotus: Beke – Fl. Pop, Cr. Oros, Nogo, M. Arsene – Habakuk (90 Blăgea), D. Dardai – Costea, Codoban (82 Tirla), Oros – A. Făgărășanu. Antrenor: Gheorghe Ghiț.

Arbitri: Sorin Vădana (Cluj) – Marius Bălan (Dej), Petrică Câmpeanu (Cluj).

Observator FRF: Ionel Poclid (Timișoara)

sursa foto și text: sportarad.ro

Din aceeași categorie