Lotus Băile Felix obține al treilea succes consecutiv

Trimite CRED prin SMS la 8844

După două victorii consecutiv: 4-1 cu Someșul Dej și 2-0 în deplasarea scurtă de la Luceafărul a venit și cel de-al treilea succes: 4-1 cu Progresul Șomcuta Mare. Ionuț Ban a avut o evoluție excelentă reușind să deschidă scorul și să fie coautor la următoarele două reușite ale bihorenilor.Partida a contat pentru etapa a 4-a din Liga 3, Seria 10.

Bihorenii au început bine, cu un șut centrare a lui Codoban, în bară, Costea a recentrat pentru Adi Popa al cărui șut a trecut puțin peste transversală. După câteva șarje ofensive, în minutul 20 gazdele dezvoltă bine un atac rapid, mingea ajunge pe bara 2 la Ionuț Ban care reușește să înscrie cu toată opoziția lui Roșianu (1-0).

La puțin timp după reluare, o acțiune inițiată de Ionuț Ban aduce mingea în fața porții unde Andrei Făgărășanu reușește să înscrie din patru metri (2-0). Lotus a continuat să domine. Ionuț Ban a câștigat duelul cu Liheț, a rămas singur cu portarul dar a fost faultat de fundașul oaspeților. Penalty transformat de Claudiu Codoban. Un corner din partea dreaptă, urmează o combinație Mădălin Popa pasă cu călcâiul pentru Arsene, acesta trimite în fața porții goale pentru Florin Pop care trimite ca la antrenament, în plasă. (4-0). Progresul a reacționa imediat iar Beke l-a faultat în careu pe noul intrat Borode. Penalty indiscutabil, transformat de un alt nou intrat, Bogdan Bârle (4-1). Vincius Leite a reluat, cu capul, în bara din dreapta lui Miholca (80).CASETA TEHNICĂ

Lotus Băile Felix – Progresul Șomcuta Mare (1-0)

Au marcat: Ionuț Ban 20, Făgărășanu 49, Codoban 57 pen, Florin Pop 68/ Bârle 70pen

LOTUS: Beke, Florin Pop, Oros, Paublustig, Arsene (74 Lupșe) – Adi Popa, Mădălin Popa, Codoban (67 Andraș) – Ionuț Ban (79 Cătălin Tutuță), Făgărășanu (74 Vinicius Leite), Vlad Costea (67 Blăgea). Antrenor: Gheorghe Ghiț.

PROGRESUL: Roșianu (55 Miholca) – Parnău, Andrei Tutuță, Cezar Bud, Jeler – Liheț, Raul Negreanu (61 Borode), Raicu (39 Piroșka) – Pașca (46 Bârle), Batin. Antrenor: Ioan Oană

Arbitri: Cătălin Flonta – Paul Pojar, Robert Meres (toți din Cluj)

Observatori: Ștefan Silaghi și Ioan Papp (ambii din Satu Mare)

Din aceeași categorie