Lotus Băile Felix obține al cincilea succes consecutiv!

Aconalex Oradea

Lotus Băile Felix a obținut al cincilea succes consecutiv în Liga 3. Bihorenii au învins-o azi, la Sânmartin pe Sportul Șimleu cu scorul de 3-0.

Oaspeții au început mai bine jocul și au avut prima mare șansă de gol în minutul 4 când voleul lateral al lui Guiti a fost reținut de Beke. Încet dar sigur bihorenii au preluat inițiativa iar în minutul 19, o centrare pe colțul lung l-a găsit nemarcat de Ionuț Ban care a reluat imparabil în plasa porții lui Cosma (1-0). După un corner al oaspeților a urmat o contră tăioasă a gazdelor, cu Codoban la creație și Făgărășanu la finalizare șutul trecând puțin pe lângă bară. Cu șase minute înainte de pauză Arsene și Ionuț Ban creează o fază în banda stângă, mingea ajunge la Făgărășanu care pivotează și trimite în vinclu din stânga lui Cosma (2-0). Oaspeții au dominat începutul părții secunde însă o nouă contră a Lotusului l-a adus pe Costea singur cu Cosma însă Leitan a revenit și l-a blocat în momentul șutului. Au urmat alte ocazii, Codoban (vole peste), Făgărășanu (din săritură, tot peste) și Costea (singur cu portarul, a fost blocat de Cosma). Bihorenii au obținut o lovitură liberă de pe colțul din dreapta al careului mare iar Marian Arsene a executat fantastic, în vinclul din stânga lui Cosma (3-0). Patrik Blăgea a fost la un pas de un gol antologic, pe final. Cosma a greșit o degajare iar Blăgea a șutat de la 50 de metri dar mingea a lovit bara din dreapta.

CASETA TEHNICĂ

Lotus Băile Felix- Sportul Șimleu Silvaniei 3-0 (2-0)

Ionuț Ban 19, Andrei Făgărășanu 39, Arsene 61

LOTUS: Beke – Florin Pop, Paublusztig, Oros, Arsene – Costea (65 Blăgea), Mădălin Popa, Adi Popa (76 Andraș), Ionuț Ban (68 Tutuță) – Codoban – Făgărășanu (76 Vinicius Leite). Antrenor: Gheorghe Ghiț.

ȘIMLEU: Cosma – Paul, Caba, Leitan – Guiti (63 Lazar Zoltan), Cl. Petruș – Răzvan Pop, George Pop, Alex Petruș – Vaida, Mansour. Antrenor: Dacian Nastai.

Arbitri: Andrei Țiții (Șura Mare) – Emeric Tocai (Alma), Răzvan Spătar (Sibiu)

Observatori: Daniel Scridon (Arad) și Ciprian Trancă (Timișoara)

Din aceeași categorie