Învinse de lipsa de experiență; CSU Rookies pierde cu KSE Tg. Secuiesc

Work Clean

CSU Rookies Oradea a întâlni azi, miercuri, 22 ianuarie, în Sala Universitatea, pe KSE Tg. Secuiesc într-un joc contând pentru Liga Națională de baschet feminin, grupa valorică B. Orădencele au făcut două sferturi bune, primul și al treilea, când au jucat de la egal la egal cu adversarele, care au victorii pe linie în acest sezon. În cele din urmă Tg. Secuiesc s-a impus clar, cu 75-50. CSU Rookies a plătit tribut lipsei de experiență, echipa având lotul format, cu preponderență din junioare. Vineri, de la ora 13.00, tot la Sala Universitatea, CSU Rookies va întâlni pe Agronomia București.

Oradea a început în formula: Chiș, Kokovai, Farago, Farcaș, Sarici iar oaspetele au răspuns cu Vega, Holinka, Domocoș, Mobley. Început de meci ineficace total! Primele puncte au venit după aproape trei minute iar după primul sfert aveam egalitate: 10-10 cu două reușite de trei pentru oaspete prin Holinka si Vega. Orădencele au stricat totul în mai puțin de două minute când de la 10-7 s-a ajuns la 10-19. Colac peste pupăză se accidentată si Teodora Sarici dar n-a fost decât o sperietură.

Pase la intercepție, pase dușmănoase, momente de lentoare orădene îndeajuns ca Tg..Secuiesc sa se desprindă decisiv și sa conducă la pauză cu 16-38, după 5 coșuri de trei puncte semnate de Hanna Holinka.

Echipa antrenată de Attila Vereș a jucat mult mai bine în debut de sfert 3 când s-a apropiat la 15 puncte. Un sfert trei încheiat la egalitate însă un ecart irecuperabil în 10 minute: 29-51. Ruxy Chiș cu șase reușite de trei și Sarici au evoluat bine chiar dacă oaspetele s-au desprins pe final pentru a câștiga al șaselea meci consecutiv. Scor final: 50-75

Baza sportiva Tineretului

CASETA TEHNICĂ

CSU Rookies Oradea – KSE Tg. Secuiesc 50-75 (16-38)

CSU Rookies Oradea: Ruxy Chiș, Meli Kokovai, Farago, Roberta Farcaș, Teodora Sarici – Alice Făgărașanu, Ivana Veres, Bejan, Diana Roșu, Cătălina Goncze, Evelyn Judeu Antrenori: Attila Vereș și Adriana Niculescu.

KSE Tg. Secuiesc: Jade Vega, Hanna Holinka, Reka Domocoș, Ky Mobley. Inga Debreczi, Timea Czimbalmos, Andreea Lenart, Rebeca Ardelean, Ramona Danalache, Sidonia Bita . Antrenor: Alpar Farkas.

Arbitri: Narcis Dan, Zsolt Csiki si Andrei Mate Stretea. Comisar FRB: Marian Oprea

Din aceeași categorie