Handbalistele de la CSU Oradea pregătite pentru noul sezon

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la startul ediției de campionat 2021-2022 a Diviziei A de handbal feminin. Cu 27 de echipe înscrise în competiție, printre care și CSU Oradea, Federația Română de Handbal a decis ca în acest sezon, campionatul să se împartă în două serii. Formația antrenată de Sebastian Tudor a fost repartizată în seria B alături de echipe precum U Cluj-Napoca, retrogradată din Liga Florilor, sau CSM Tg. Jiu, candidată și în sezonul trecut la un loc pentru prima ligă.

Prezentă în ediția trecută de campionat, în premieră, la turneul final de promovare, CSU Oradea a pregătit noul sezon cu un cantonament de zece zile la Cheile Grădiștei, precum și prin participarea, săptămâna trecută, la turneul amical de la Tg Jiu, unde pe lângă echipa gazdă au mai fost prezente U Cluj-Napoca și Corona Brașov. Cu un lot în formare, prin venirea la echipă a lui Petruța Argyelan (CSM Tg. Jiu), Jessica Snakovszki (CSU Reșița), Adela Bochiș (CSU Reșița), Andreea Preduca (CS Mioveni) și Raluca Bîscă (CSU Știința București), CSU Oradea a încheiat turneul din orașul lui Brâncuși pe locul 3.

“Începem un nou sezon într-un format inedit, cu desfășurarea campionatului în două serii. Acest lucru ne obligă să fim bine pregătiți ținând cont de faptul că vom disputa 12 meciuri în tur. Procesul de pregătire a decurs conform așteptărilor, fără accidentări. Avem câteva jucătoare nou venite pe care trebuie să le integrăm cât mai repede în echipă. Încă mai lucrăm la capitolul omogenitate, mai ales că lotul de jucătoare este în continuare unul tânăr. Sperăm ca până la debutul campionatului, pe 12 septembrie, acasă, cu CSM Tg. Jiu, prima echipă din serie ce are ca obiectiv promovarea în acest sezon, să punem la punct toate lucrurile pe care ni le-am propus”, a declarat antrenorul echipei CSU Oradea.

Formația orădeană abordează noul an competițional cu lot alcătuit din: Crina Pinta, Raluca Fulgescu, Amalia Corha – portari; Sabina Duțu, Mădălina Horj, Nicoleta Abodi, Petruța Argyelan, Denisa Tudose, Cornelia Vrabie, Andreea Preduca, Ariane Zegrean, Raluca Bîscă, Denissa Toma, Adela Bochiș, Anamaria Mastan, Snakovski Jessica, Alexandra Corondan, Anamaria Hercuț, Nicoleta Deaconu.

Din aceeași categorie