Foresta Tileagd a început pregătirile pentru retur!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Nou promovata Foresta Tileagd a început pregătirile pentru returul Ligii 4 sub comanda antrenorului – jucător Ovidiu Morna și a patronului – jucător: Sebastian Popa. Dacă primul are sarcini eminamente tehnice, Sebi le-a preluat pe cele de ordin administrativ.

Condițiile sunt decente, chiar la nivelul Ligii a III-a. La antrenamentul desfășurat luni seara, în nocturna Stadionului din Tileagd, au fost prezenți

Portarii: Edi Ruska, Sebi Mladin , Papp Rayni

Fundași: Gergo Karacsony, Florin Marc, Eugen Drinc, Sebi Popa, George Țepele, Vlad Naghi, Patric Beke

Mijlocași: Ikepe Enm, Adrian Popa, Gentile Copil, Casian Ficuț, Cristian Fitero, Darius Lingurar, Silviu Ciocan, Robert Sala, Laviniu Balog

Atacanți: Ramses Gado, Doruțu Cheregi, Ovidiu Morna, Ionuț Boancă

La acest prim antrenament la care a avut mai toți jucătorii, Ovidiu Morna a efectuat, pe terenul mare, o încălzire bună urmată de obișnuitele ateliere plus o alergare de anduranță, de 30 de minute, specifică perioadei de reacomodare la efort. ”E numai începutul. Exact cum ne pregătim acum o să jucăm în retur”, a spus Ovi Morna care a efectuat și el toate exercițiile și alergările solicitate jucătorilor.

După supliciile fizice ”verzii” și ”portocalii” au făcut trei reprize de posesie pe terenul sintetic nou-nouț, cu gazon de ultimă generație.

Sebastian Popa

”Îmi doresc mult să facem o treabă bună în retur. Eu fac tot posibilul ca jucătorii să beneficieze de condiții optime și vreau să mulțumesc Primăriei Tileagd pentru sprijin. Acum consider că este un nou început, ne-am resetat, avem un nou driver, vom avea alte baterii și am mai pus niște căluți astfel că din martie să arătăm cât mai bine în caruselul Ligii 4” – a spus Sebastian Popa, finanțatorul principal al echipei.

Ovidiu Morna și-a fixat și meciurile de verificare-pregătire, după cum urmează: 25 ianuarie – CSM Zalău (Liga 3); 30 ianuarie – CS Oșorhei; 5 februarie – CAO; 8 februarie – (deocamdată nedesemnat); 15 februarie – Viitorul Borș; 22 februarie – Olimpia Salonta; 28 februarie – Crișul Aleșd.

Nu au absentat de la antrenament nici vreo 20 de suporteri, care cu drag de Foresta au îndurat frigul, unii dintre ei membrii ai Consiliului Local Tileagd. Unii dintre ei puneau rămășag că echipa va termina în primele opt. Actualmente Foresta este pe locul 13.

Băieții din teren au vrut să transmită un mesaj pentru cel mai drag suporter al lor, Marian Codruț Vulpe, un băiat de milioane care încearcă să fie prezent la fiecare meci al Forestei și pe care jucătorii au ținut să-l salute cu promisiunea că va fi mai bine ca în toamnă!

Din aceeași categorie