MINIFOTBAL: Andrei Șumălan s-a transferat în Belgia!

Gazon sintetic

Atacantul lui AEK Oradea, Andrei Șumălan (25 de ani) va evolua, pentru cel puțin două sezoane, în campionatul de minifotbal al Belgiei la echipa Mondial United Tubize din Divizia Națională! Știrea a fost confirmată și de postarea de pe facebook, a președintelui clubului belgian. Pierderea e mare pentru echipa de fotbal Crișul Sântandrei la care Andrei evolua și unde era golgheterul echipei.

”Suntem încântați să facem oficial transferul pivotului Sumalan Andrei de 1.99 m de la AEK Oradea și din lotul național al României. L-am cunoscut în Grecia, am vorbit cu el de mai multe ori. Andrei este un tip experimentat și grijuliu, în ciuda vârstei sale. L-am testat pe Andrei, alături de alți șase jucători: Mike Del Croix, Damien Carlier, Nicolas Peters, Ionuț Bogdan, Dmitri Biscari și Julien Trivilini. Am remarcat faptul că Andrei este omul de care avem nevoie pentru a consolida atacul în sezon și play off. De fapt a fost momentul să întărim atacul pentru că suntem acoperiți pe toate celelalte posturi ” – Henry I. D.T. președinte Mondial United Tubize.

Cu toate acestea, conform regulamentului FR Minifotbal, Andrei Șumălan va avea drept de joc pentru AEK Oradea, atât la faza regională cât și la cea națională. ”Ne-am interesat la FR Minifotbal și va putea juca pentru noi la faza regională și, sperăm noi și la cea națională!, a confirmat pentru bihorpenet.ro Spiros Bltsavias organizatorul competiției și antrenor al lui AEK Oradea. De altfel, Spiros Baltsavias va fi prezent în această seară în studioul TTV Oradea în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă, începând cu ora 20:45.

sursa foto: facebook.com/mondial united

Din aceeași categorie