Florin Lupaș este pregătit pentru Campionatul European de Powerlifting!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Instructorul și totodată sportivul secției de powerlifting din cadrul Clubului Sportiv Crișul Oradea, Florin Ionuț Lupaș va participa la Campionatul European pentru Seniori care se va desfășura în perioada 03-08 mai 2022 în localitatea Plzen (Cehia). Reamintim faptul că în cadrul Campionatului European de Powerlifting de anul trecut, Florin Lupaș a cucerit două medalii de bronz la genuflexiuni (407,5 kg) și împins din culcat (315 kg)

Pregătirile centralizate ale echipei naționale, organizate la Alba Iulia și conduse de către președintele federației, Ovidiu Pănăzan, au crescut nivelul sportivilor și ultimele verificări au dovedit faptul că Florin este într-o formă bună și cu șanse reale de a se întoarce și în acest an cu medalii europene. La Campionatul European din acest an, sportivul va fi însoțit de coordonatorul de secții, Tulkos Rómeó, care va ocupa și funcția de instructor asistent.

”Privim cu mare speranță participarea lui Florin la Campionatul European și suntem încrezători în valoarea lui. Sunt convinsă că și în acest an va urca pr podium, așa cum a făcut-o și anul trecut. A avut o pregătire temeinică, atingând vârful de formă la campionat. Îi dorim mult success , atât lui cât și întregii delegații!” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea

Din aceeași categorie