Echipă desființată! ”Nu mai pot investi în fotbalul românesc din cauza mediului ostil performanței.”

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Conform site-ului liga2.prosport.ro, echipa Mostiștea Ulmu s-a desființat. Vasile Tîrșolea, finanțatorul clubului Mostiștea Ulmu, eliminat în prima etapă a barajului de promovare în Liga 2 de Steaua București, s-a ținut de cuvânt și a decis să-și desființeze echipa. Arbitrajul din dubla manșă cu echipa Clubului Sportiv al Armatei l-a făcut să renunțe la a-și mai investii banii în fotbalul românesc.

La numai două zile distanță după ce Mostiștea Ulmu pierdea în Ghencea manșa retur cu Steaua, tot cu 2-0, ca în tur, și rata promovarea în Liga 2, echipa s-a reunit la București pentru o întâlnire de final de sezon. Acolo, finanțatorul Tîrșolea le-a comunicat jucătorilor, antrenorilor și conducătorilor echipei decizia sa finală: desființarea clubului.

”După cum deja declarasem în mod repetat, am luat decizia de a nu mai investi în fotbalul românesc din cauza mediului ostil performanței. După arbitrajul flagrant împotriva clubului nostru, apreciat ca atare în unanimitate de presă și opinia publică, nu credeam că un arbitraj la fel de nedrept se va repeta în retur. Ăsta a fost și motivul pentru care am recurs la acel protest cu scoaterea echipei de pe teren”, și-a explicat Vasile Tîrșolea, pentru Liga2.ro, surasa cestui articol.

Din aceeași categorie