E ora plecării! Cristian Lupuț s-a despărțit de Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Gazon sintetic

Viitorul Pandurii Tg. Jiu a anunțat, pe pagina oficială de facebook, că s-a despărțit de Cristian Lupuț, antrenorul principal al echipei de ligă secundă. Practic anunțul a fost dedus din postare: ”Mulțumim, Cristian Lupuț! Mult succes în continuare”. Contactat de bihorpenet.ro, fostul jucător, produs 100% al fotbalului orădean, a confirmat faptul că nu și-a prelungit contractul cu gruparea susținută de omul de afaceri Nicolae Sarcină.

Lupuț a rămas același caracter cu principii solide, un carcater care se respectă. Plecarea de la Tg. Jiu este legată, în principal, de faptul că abordarea sezonului viitor nu a fost făcută în concordanță cu cele stabilite cu conducerea, după înghețarea campionatului actual iar în secundar, Lupuț a fost nemulțumit că jucătorilor  experimentați din lot, care compuneau scheletul echipei, nu le-au fost prelungite contractele. Cristian Lupuț s-a arătat deranjat și de faptul că nimeni nu a mai discutat cu cei șase jucători cu înțelegeri scadente în această vară și de care antrenorul avea nevoie.

”Au fost trei ani frumoși, indiferent că am fost la Oradea, Tg. Jiu sau Tr. Severin. Sunt ani și clipe pentru care le mulțumesc domnului Nicolae Sarcină și familiei Vladimirescu. După ce am decis întreruperea contractului nu am mai discutat. Am convingerea că le pare rău că am plecat la fel cum îmi pare și mie. Mi-aș fi dorit să continuu, cu lotul pe care-l stabilisem pentru că aveam un lot foarte bun pentru nivelul ligii secunde. Din păcate jucătorii importanți, pe care mă bazam, au plecat de la echipă. S-a dorit o infuzie de tineret însă jucătorii tineri nu pot crește decât lângă jucători de experiență”, a declarat Cristian Lupuț, referindu-se la Cristian Oros, Francois Yabre, Alexandru Negrean sau Vasile Pop care au și plecat la alte echipe.

Baza sportiva Tineretului

Din aceeași categorie