Doi frați au suferit fracturi de clavicule, pe terenul de fotbal, la o zi distanță

Trimite CRED prin SMS la 8844

Numai mamă de fotbaliști să nu fii. În acest week-end doi frați, jucători de fotbal, Rafael Popovici – Ciarnău și Sergiu Ciatău, au suferit accidentări grave.

Sâmbătă, spre finalul primei reprize a meciului din Liga 3 dintre Luceafărul Oradea și echipa secundă a campioanei CFR Cluj, Rafael a fost protagonistul unei faze care s-a soldat cu accidentarea sa. Suferise o fractură de claviculă dreaptă. A continuat să mai joace încă două, poate chiar trei minute după care durerile au devenit insuportabile. A fost înlocuit la pauză și transportat la spital.

Duminică, fratele său, Sergiu, a fost implicat într-o acțiune de atac, a echipei sale, Inter Nojorid, la finalul meciului de acasă cu Viitorul Batăr din Liga 5. A căzut rău de tot. Ironia face ca și Sergiu să sufere tot o fractură de claviculă dreaptă. Echipajul SMURD a sosit la terenul de la Nojorid pentru a-l transporta la spital pe Sergiu care a suportat, bărbătește, durerile. ”Nu pot să cred. Să ni se întâmple așa ceva și mie și lui Rafi”, a avut puterea să mai spună Sergiu.

Bihorpenet le dorește celor doi însănătoșire grabnică. Vă așteptăm, cât mai repede, pe teren.

Din aceeași categorie