Din nou la minifotbal! Baza Sportivă ”Tineretului” se redeshide de luni, 1 iunie

Aconalex Oradea

După mai bine de trei luni de așteptare, iubitorii minifotbalului se vor ptea bucura din nou de mișcare. Baza Sportivă Tneretului se va redeschide începând cu data de 1 iunie. Decizia survine în urma declarației președinteului Iohannis care a anunțat că de la 1 iunie se pot relua competițiile sportive care se practică în aer liber. cu precizarea să jocurile se vor desfășura fără spectatori.

Până la urmă pauza datorată pandemiei a fost folosită de gospodarii de la Tineretului. Gazonul sintetic se prezintă în condiții perfecte după ce a fost îmbogățit cu cauciuc din belsug astfel încât acum este o mai mare plăcere să joci pe o astfel de suprafață. De asemenea instalația de nocturnă a fost recondiționată și funcționează la parametri maximi.

”Intenționăm să reluăm și Campionatul Județean de Minifotbal din Bihor, întrerupt la 1 martie, atât în  Liga 1, Liga 2 (două serii), Liga 3, Old-Boys cât și cel rezervat Firmelor și Instituțiilor Publice”, a declarat Spiros Baltsavias, organizatorul Campionatului Județean de Minifotbal.

Din aceeași categorie