Din ce-am văzut la CAO vs Lotus rezultatul a fost echitabil

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Cu o stare febrilă de la o viroză care mi-a tăiat elanul și forța, am ajuns la Stadionul Municipal prin minutul 20 al derby-ului local dintre CAO și Lotus, întâmplător împreună cu primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza. În plină dominare a oaspeților. Au apărut și ocaziile: un ”cap” a lui Paublusztig care a dat ”de unde vine”, la o palmă de bară, apoi un șut de la distanță al lui Blăgea, puțin peste transversală și un  alt ”cap” al lui Meșter. Cele trei ocazii m-au făcut să spun: ”Da, domină clar Lotus”. Însă prietenii mei cu care am asistat la meci, doi foști jucători de mare calibru, antrenori din valul tânăr: Marius Popa (antrenor la FCSB) și Cristian Lupuț (ex-Luceafărul și Viitorul Pandurii) m-au liniștit și au exemplificat simplu. ”Victore. N-ai văzut primele 20 de minute. A avut două ocazii clare CAO. Puștiul Cherman a șutat din mijlocul careului. Și vârful de atac, Jurj putea marca cu un șut de la marginea careului”, mi-a spus Cristi Lupuț. Marius Popa l-a scos în evidență pe Edi Beke: ”A intervenit foarte bine de fiecare dată”.

Partea a doua a fost cam seacă, poate și de frică băieții au dat în ele. Nu s-au complicat. Gunie a avut meritul de a fi insistat la o minge în banda dreaptă a lui CAO, să centreze bine iar Mihai Ion a reluat cu capul, din marcaj. O minge cu boltă care s-a dus în plasă. 1-0 pentru CAO din minutul 66 conform tabelei electronice. De-acum se aștepta o ”deblocare” a jocului. Blăgea a creat o iluzie optică printr-un șut din lovitură liberă dar în plasa laterală. CAO a acceptat dominarea iar fundașii centrali sau descurcat admirabil. Dacă Daniel Stan e siguranță, m-a impresionat, sincer, prestația ca fundaș central a lui Mark Kovacs. Foarte deștept acest copil, cu intervenții sigure și plasament oportun. În cele din urmă egalarea a venit la ultima fază, prin minutul 90+3. O lovitură liberă de la circa 25 de metri, central pentru Lotus. A treia oară a fost cu noroc pentru Patrick Blăgea care a șutat excelent, în vinclul porții lui Barabaș stabilind scorul final: 1-1.

Până la urmă a fost scorul corect din cele văzute. Echitabil chiar dacă un punct rămâne pe drum… Cele două echipe se vor întâlni în play off încă de trei ori pentru că meciul de sâmbătă a fost ultimul din sezonul regulat pentru cele două echipe.

Din aceeași categorie