Covidul și viroza decimează naționalele de fotbal. Ricardo Farcaș a jucat cu perfuzii!

Gazon sintetic

Problemele de sănătate nu mai contenesc la echipa națională de fotbal, nefiind scutită nici reprezentativa de tineret U21.

Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au fost depistați pozitiv la COVID 19 și au ieșit din programul tricolorilor intrând în izolare. Mai sunt și cazuri de viroză la nivelul lotului iar auspiciile nu sunt tocmai bune în perspectiva meciului de marți de la Netanya.

La U21 ”orădeanul” Sienei, Richi Farcaș a tras de el efectiv pentru a sta în teren pe tot parcursul jocului amical cu Finlanda câștigat de ”tricolorii mici” cu 2-1. Conform personalului medical al naționalei de tineret Farcaș a efectuat două serii de perfuzii pentru a fi cât de cât apt pentru a evolua în fața atleticilor finlandezi. Tricolorii U21 au câștigat vineri, 25 martie, cu Finlanda, 2-1, pe stadionul Arcul de Triumf. Pe 29 martie, selecționata pregătită de Florin Bratu va juca în Maroc, la Rabat. Meciul va fi în direct la TVR 1 de la ora 17.

Din aceeași categorie