CSC Sânmartin trece de Someșul Dej rămasă în opt oameni

Aconalex Oradea

CSC Sânmartin a trecut de Someșul Dej cu 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 18-a, ultima a sezonului Ligii 3. În urma acestui succes bihorenii au încheiat sezonul pe locul 5 devansându-le, în această ultimă etapă, pe Sportul Șimleu și adversara, Someșul Dej.

Bihorenii au dominat prima parte a dispute în care cea mai mare șansă de gol i-a aparținut lui Paul Suciu, blocat la trei metri de poartă în fața portarului advers, căzut la pământ. În cele din urmă golul a venit după o acțiune dezvoltată în banda dreaptă, Florin Pop a centrat excelent pe bara doi unde Ionuț Ban a apărut și a înscris, din cădere, în poarta goală (1-0). Dejenii au rămas în 10 jucători după ce Emanuel Negru a primit cartonașul roșu pentru cumul de cartonașe galbene. Bodea i-a aruncat în teren, la pauză, pe Sfârlea și Sârbu. Ultimul a reușit să obțină un penalty, în minutul 55, fiind faultat în careu după o pătrundere solitară. Sorian a transformat cu siguranță, în dreapta lui Bodea care ghicise colțul (2-0). Dejenii au reintrat în meci grație insistenței lui Visic. Beke a încercat să-l dribleze pe Visic la patru metri de propria poartă iar atacantul dejean a agățat mingea care s-a dus în plasă. (2-1). Până la final misiunea bihorenilor a fost ușurată de nervozitatea exagerată a dejenilor. În șase minute aceștia au văzut patru cartonașe galbene. Veteranul Alin Toma a luat un galben pentru un fault la Sârbu iar după șase minute a mai luat unu după ce l-a zdruncinat puternic pe Sfârlea iar Someșul a rămas în nouă oameni. Mai mult, în minutul 81 Someșul a rămas în opt după ce căpitanul Ionuț Dobrea a primit roșu direct după ce l-a înjurat pe arbitrul Răzvan Necrici. CSC Sânmartin putea profita cu trei oameni în plus însă a trata superficial contre de 3 contra unu sau 4 vs 2. Asta era să-i coste pe final când, în urma unui corner, Valea a trimis cu capul la o palmă de bara din dreapta lui Beke, care, totuși, era pe minge.

CASETA TEHNICĂ

CSC Sânmartin – Someșul Dej 2-1 (1-0)

Au marcat: Ionuț Ban 42, Alex Sorian 56pen/Visic 61

CSC Sânmartin: Beke – Andraș, Nogo, Lupșe, Arsene – Ban, M. Popa, Ember, Fl. Pop – Sorian – Suciu. Antrenor: Cosmin Bodea. Au mai jucat: Sfârlea, Sârbu, Dardai, Răzvan Pop, Alex Pintea.

Someșul Dej: Bodea – Valea, Negru, Toma, Boerean – Crăciunesc, Brumă, Colța, Dobrea – Cifor, Visic. Antrenor: Sergiu Costin.

Arbitri: Răzvan Necrici – Daniel Lar, Zsolt Kopriva. Observatori:; Ciprian Tranacă, Ion China.

Din aceeași categorie