Celebrul campion olimpic: Alin Moldoveanu a asistat la două competiții de tir desfășurate la Oradea

Diego Sky SRL

       În perioada 21-24.01.2021 au avut loc, simultan, concursurile de tir sportiv: Etapa I de aer comprimat și Memorialul ”Ioan Stanescu”, competiții desfășurate la Sala Polivalenta a Universității din Oradea având înscrise la start cluburile: ASA Steaua, CSS Triumf, CS Dinamo, CSM Arad, CSM Brasov, CTS Tunari, CSU Cluj si CSU Oradea. La aceste competiții s-au realizat 3 recorduri naționale: la probele de pușcă seniori, pistol senioare și pistol juniori, fapt ce demonstrează că sportivii oaspeți, de la diferitele cluburi din țară, s-au simțit bine in Oradea.

Lotul CSU Oradea, coordonat de antrenorii Vasile Leț și Adriana Floruța, a participat la aceste competiții atât la probele de pușcă dar și la cele de pistol, toate categoriile de vârstă, ocazie cu care o parte dintre sportivii gazdă si-au realizat recorduri personale. Evoluții meritorii au avut: Stoie Cristina, Pop Andreea, Bucsias Levente,Toader Annalisa, Mangra Vivianne, Lezeu Alexia si nu in ultimul rând mezinul clubului gazda Maghiar Tudor care și-a făcut debutul.

       Aceste concursuri au fost un prilej bun de pregătire pentru Campionatele naționale de AC categoriile Seniori și juniori, competiții care urmează să se desfășoare în perioada 31 ianuarie- 7 februarie la București. 

Etapa si Memorialul au fost marcate de prezența fostului campion olimpic, Alin Moldoveanu – Dinamo, dar și a recordmanului mondial, Sidi Peter, legitimat la Steaua București.

Din aceeași categorie