Ce n-a văzut Parisul! Fără bani, venită din calificări, joacă semifinala!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Fără îndoială, argentiniana Nadia Podorska este minunea de la Roland Garros, cu o poveste demnă de un film. Jucătoarea din Rosario va juca semifinala la French Open după ce a venit din calificări! În penultimul act, azi, de la ora 16:00, o va întâlni pe Iga Swiatek, poloneza care a eliminat-o pe Simona Halep.

Doar două jucătoare venite din calificări au ajuns în turul 3 la Paris: Irina Bara și Nadia Podorska. Dacă pentru șteiancă drumul a fost curmat de Sofia Kenin, Podorska a trecut de tot ce-a avut în față.

Trei tururi de calificări pentru Nadia. Apoi începe în forță în turul 1: 6-2/6-1 cu belgianca Greet Minnen. Vine turul 2 când pierde primul set cu Yulia Putintseva (23-KAZ) 6-3/1-6/6-2; Trece și de turul 3 după ce o spulberă pe slovaca Anna Schmiedlova cu 6-2/6-3. În optimi e victimă sigură pentru toți dar are puterea să revină cu Barbora Krejcikova (CEH) 2-6/6-2/6-3! Visul nu se mai oprește. În sferturi Nadia o bate pe favorita 3, Svitolina cu 6-2/6-4!

”N-am avut bani să merg la turnee. Am avut multe accidentări. Nu vreau să mă trezesc din acest vis”, a spus jucătoarea în vârstă de 23 de ani, care a produs surpriză după surpriză în Franța.

Baza sportiva Tineretului

De fier să fii și n-ai cum să nu ții cu fata asta…

sursa foto: https://www.wtatennis.com/

Din aceeași categorie