CAO muncește și leagă victoriile

Gazon sintetic

După 4-2 la Șomcuta Mare, 1-0 în derby-ul cu CSC SÂnmartin, succesul la masa verde cu Satu Mare iată că băieții pregătiți de Florin Farcaș și Dorin Mihuț au învins-o și pe Someșul Dej, cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de Alex Lezeu în minutul 26. 12 puncte adunate în ultimele jocuri, o zestre îmbucurătoare pentru CAO.

În ultima reprezentație din tur, pe propriul teren, CAO a reeditat cu Someșul Dej partida de la barajul din august. Orădenii au dominat partida în startul ei. Golul a venit normal. În minutul 26 Lezeu a primit în careu, în lateral stânga și a șutat în colțul lung al porții lui Negrea: 1-0. Daniel Stan a avut apoi două mari oportunități, ambele cu lovituri de cap din șase metri, după centrări venite din corner de pe partea dreaptă. La prima dintre ele a trimis peste iar la cea de-a doua a nimerit transversala.

În partea secundă Lezeu a reușit dubla dar golul a fost anulat pentru off-side. Intrat în ultimul sfert de oră Victoraș Dobrescu a scăpat singur cu Negrea la un minut după intrare. A șutat în portar iar pe mingea a doua Lezeu a șutat pe lângă poartă. Apoi tot omul meciului, Lezeu a executat pe lângă poartă o lovitură liberă de la 20 de metri (83( pentru ca voleul lui Raul Ardelean din 22 de metri să treacă la o pamă de bară (85). Și toate se putea nărui pentru CAO în minutul 87 când Cătălin Nuțu a avut o incursiune fabuloasă în banda dreaptă, a trecut în viteză dar ieșirea oportună a lui Verdeș a conservat victoria orădenilor.

*Căpitanul Cosmin Letan a fost trecut pe foaia de joc dar n-avea cum să evolueze având umărul drept imobilizat. În absența sa banderola a fost purtată de Darius Costea. În teren însă, absența experimentatului căpitan nu s-a văzut. Asta pentru că înlocuitorul său ca ”închizător”, George Cherman a făcut un meci solid. Un jucător care s-a și văzut, s-a și simțit în joc.

*Cosmin Pașca revenit la echipă, n-a primit minute din cauza DSP-ului. A primit pe mail rezultatul testului, negativ, dar nu și în scris iar fără avizul DPS în mână nu joci. ”M-am pregătit ca nebunul o săptămână ca să nu primesc foaia cu rezultatul testului. Mor de ciudă”, a spus atacantul orădean.

*Prestație ratată total de centralul partidei, Răzvan Necrici. Au fost decizii care puteau influența rezultatul final. Norocul său e că a învins CAO. Orădenii au fost dezavantajați clar. Un cartonaș roșu ce se impunea la portarul Negrea, după o intrare a la Schumacher la Battiston a fost transformată în fault în atac. Apoi, n-a văzut semnalizarea asistentului și Dejul a pornit pe o contră care putea fi decisivă. Noroc că nu s-a marcat pentru că centralul a întors faza după un minut! N-au fost singurele dar acestea au fost cele mai vizibile.

*CAO va juca în ultima etapă din tur cu Luceafărul pentru ca în ultimul meci din acest an, prima etapă din retur, să evolueze la Zalău.

CASETA TEHNICĂ

CAO – Someșul Dej 1-0 (1-0)

A marcat: Alex Lezeu 26

CAO (1-4-2-3-1): Verdeș – Copil, Mintaș, Panti, Stan, Cherman, Ardelean – Roșu, Lezeu (85 Blăgea), Costea (85 Urbanowschi) – Hosu (71 Dobrescu). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.

Someșul Dej: Negrea – Valea (72 Buba), Costin, Toma, Plăian – Maxin, Butta (81 Hanne), Dobre, Trf (69 Nuțu), Colța (46 Miholca) – Sebastian Rus (62 Cifor). Antrenor: Alpar Meszaros.

Arbitri: Răzvan Necrici – Cristian Mureșan, Alexandru Turian. Observatori: Sergiu Neichi și Cristian China.

Din aceeași categorie