CAO învinge (și) la Cluj!

CAO a învins la Cluj, pe CFR 2 cu scorul de 2-1 și obținut a treia victorie consecutivă în Liga 3. În urma acestui succes echipa orădeană a urcat, provizoriu, pe primuil loc al clasamentului. Golurile victoriei ehipei antrenate de Florin Farcaș au fost reușite de Chitaș și Hosu.

Prima jumătate de oră a partidei disputate pe Stadionul Victoria din Cluj, a reliefat un joc dinamic între cele două suprafețe de pedeapsă, cu un echilibru la posesie și cu o ocazie din opt metri a lui Gheorghiță. Diferența a fost făcută de execuția de excepție a lui Chitaș care, în minutul 32, a preluat mingea pe piept și a șutat în vinclul din stînga lui Pînzariu (0-1).

Orădenii puteau avea două goluri diferență în minutul 48 când Hosu a reluat cu capul o minge centrată de Gheorghiță dar balonul a lovit transversala. Ocazia a fost dublată de imensa ratare a lui Roșu care a urmărit o minge respinsă de portarul clujean și a trimis cu latul peste transversală. Cele două ocazii s-au răzbunat iar gazdele au reușit să egaleze la opt minute după reluare când Roșu a alunecat, Fărcășan a preluat mingea și scăpat singur cu Barabas l-a driblat pe acesta și a marcat în poarta goală (1-1). Orădenii au fost aproape să preia conducerea la combinația dintre Chitaș și Hosu care l-a lăsat pe ultimul singur cu portarul, șutul lui Hosu fiind scos cu piciorul de Pânzariu. În cele din urmă, conform cursului jocului, CAO a înscris golul victoriei prin același Hosu tot după o combinație cu Chitaș. Decarul echipei orădene a driblat doi adversari în care, a pasat pe bara 1 iar Hosu a înscris de pe colțul careului mic (1-2). Florin Farcaș a efectuat toate cele cinci schimbări permise de regulament , în ultimele 11 minute ale partidei în vreme ce antrenorul de portari, Vlad Ghețe a fost rezerva lui Barabas în acest meci!

CAO, cu 23 de puncte, devine noul lider dar restul etapei se joacă sâmbătă, de la ora 14:00

SCM Zalău – CSM Satu Mare

Progresul Șomcuta – Sportul Șimleu

Luceafărul Baia Mare – Minaur

Someșul Dej – Lotus BĂile Felix

CASETA TEHNICĂ

CFR 2 Cluj – CA Oradea 1-2 (0-1)

Au marcat: Fărcășan 53/Chitaș 32, Hosu 75

CFR 2 Cluj: Pânzariu – Fărcășan, Popșa, Luca, Ilie – Haiduc (83 Urcan), Robert Silaghi, Gohdiu (73 Pleșa), Lucaci – Andronic (46 Celar), Stănilă (60 Bucică). Antrenor: Alin Minteuan.

CA Oradea: Barabas – Gunie, Letan, Stan, Ioviță – Cherman, Ardelean (79 Cîrjan) – Roșu (79 Marina), Chitaș (79 Lezeu), Gheorghiță (87 Mark Kovacs) – Hosu (87 Porumb). Antrenor: Florin Farcaș.

Arbitri: Alexandru Gornic – Andrei Pantea, Andrei Pâslaru;

Observatori: Ștefan Silaghi, Cristian Gîț.

Din aceeași categorie