CAO e de neoprit! Șase victorii succesive

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

CA Oradea este într-o formă de invidiat. Echipa antrenată de Florin Farcaș a obținut al șaselea succes la rând în Liga 3, Seria 10. Ultima victimă a fost Progresul Șomcuta Mare, de care orădenii au trecut cu scorul de 3-1. Omul meciului a fost Florin Chitaș, cu două goluri marcate și un penalty obținut.

De 27 de minute au avut nevoie băieții de la CAO să deschidă scorul în partida cu Șomcuta Mare. O pasă superbă, cu exteriorul, dată de Alex Lezeu, l-a pus în cursă pe Chitaș care a scăpat din extrema stângă singur cu portarul Brumar pe care l-a învins cu un șut lejer, pe jos, plasat (1-0). Maramureșenii au reacționat imediat. Un atac dezvoltat în banda dreaptă, o centrare de pe colțul lui ”16” pe bara doi de unde Paul Batin, fost jucător de primă ligă, are vocabularul pregătit și reia cu capul ”de unde vine”, în colțul lung, stabilind scorul pauzei: 1-1.

La șapte minute după reluare orădenii au demarat o contră letală prin Hosu care a rezolvat bine faza cu o pasă care l-a lăsat pe Chitaș cu poarta goală iar decarul orădenilor a îndeplinit o simplă formalitate (2-1). În minutul 63 portarul oaspeților a comis o gafă de proporții. A primit o pasă simplă și urma clasica degajare numai că aceasta a fost deplorabilă și l-a nimerit exact pe Chitaș care a preluat însă a fost luat cu totul de același portar neinspirat. Specialistul Cosmin Letan  a executat lovitura de pedeapsă, tare în dreapta portarului (3-1).

CAO se menține în fruntea clasamentului la egalitate de puncte cu Minaur dar cu golaveraj mai bun de partea grupării din Maramureș.   

ETAPA 14: CAO – Șomcuta 3-1 (Chitaș 2/Letan pen) – acasă

ETAPA 13: CAO – Luceafărul  2-0 (Hosu, Letan pen) – deplasare

ETAPA 12: CAO – Someșul Dej 2-0 (Letan pen, Raul Ardelean) – acasă

ETAPA 11: CAO – CFR 2 Cluj 2-1 (Chitaș, Hosu) – deplasare

ETAPA 10: CAO – CSM Satu Mare 3-1 (Hosu, Ioviță, Chitaș) – deplasare

ETAPA 9: CAO – LOTUS 2-0 (Ioviță, Chitaș)

CASETA TEHNICĂ

CAO – Progresul Șomcuta Mare 3-1 (1-1)

Au marcat: Chitaș 27, 52, Letan 64pen/Batin 30

CAO: Barabas – Copil (68 Mark Kovacs), Letan, Stan, Ioviță – Gunie (82 Meșter), Cherman – Gheorghiță (68 Marina), Chitaș (75 Porumb), Lezeu – Hosu (82 Cârjan). Antrenor: Florin Farcaș.

PROGRESUL: Brumar – Bușică, Piroska (61 Raicu), Sima (68 Marian), Pașca – Tarța, Secui, Balmoș, Bud – Jeler (68 Borode), Batin (73 Bârle). Antrenor: Dănuț Sabou.

Arbitri: Ioan Boldea – Daniel Popa; Daniel Nistor

Observatori: Gabriel Bârjac și Iosif Chirilă.

Din aceeași categorie