CAO câștigă la Satu Mare de o manieră categorică!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Într-o partidă contând pentru prima etapă a returului Ligii 3, Seria 10, CA Oradea a câștigat cu 3-1 partida disputată, în deplasare cu CSM Satu Mare.

Partida disputată pe Stadionul ”Daniel Prodan”  a început practic de la scorul de 1-0. La primul șut pe poartă al gazdelor, Barabas a respins însă Antonio Pașca a fost atent și a înscris pe urmărire în minutul 3. Hosu, cu un șut din lateral dreapta din 8 metri, a trimis peste transversală ratând prima mare ocazie orădeană, în minutul 21. Au urmat cel puțin trei faze în care orădenii au fost neglijenți cu pasa decisivă. Presiunea exercitată de orădeni s-a concretizat în minutul 29 când, după un corner executat de Roșu, mingea a ajuns la același executant, a urmat un șut centrare iar Hosu a interceptat iar de data aceasta n-a mai ratat ținta (1-1). În minutul 43 Barabas a respins în corner lovitura liberă, de la 25 de metri, executată de Brata. La ultima fază a primei reprize Hosu pierde un tempo iar Stajici îl deposedează într-o situație mare de gol.

La 10 minute după reluare orădenii irosesc, cu nonșalanță un contraatac 4 vs 3. CAO a preluat conducerea după o oră de joc, în urma unui corner. Ioviță a reluat cu capul din șase metri, central, în colțul lung al porții lui Anca (1-2). Gazdele au acuzat clar șocul iar în minutul 63 un contraatac a dus mingea la Roșu, care l-a servit pe Chitaș iar acesta l-a executat pe Anca Trip și a înscris împotriva fostei sale echipe. Din minutul 69 CSM Satu Mare a rămas în zece după eliminarea lui Mureșan pentru cumul de cartonașe galbene. La un minut distanță Stan a rata o ocazie monumentală, cu capul din trei metri. Numai șapte minute a durat ”omul în plus” al orădenilor. Cristi Copil a faultat în calitate de ultim apărător.  

Etapa viitoare CA Oradea va evolua tot în deplasare, la Cluj în compania echipei CFR 2.

CASETA TEHNICĂ

CSM Satu Mare – CA Oradea 1-3 (1-1)

Au marcat: Pașca 3/Hosu 29, Ioviță 60, Chitaș 63

SATU MARE: Anca Trip – M. Nieki, Vădan, Mureșan, Ștajici – Tincău (67 Dobrai), Pașca, Brata (67 Schwartzkopf). Zamfir – Cadar (67 Zsiga), Ziman. Antrenori: Zoltan Ritli și Tiberiu Csik

CAO: Barabas – Cr. Copil, Letan, Stan, Ioviță – Cherman, Ardelean (72 Cârjan) – Gheorghiță (78 Kovacs), Chitaș (78 Lezeu), Roșu (84 Marina)– Hosu. Antrenor: Florin Farcaș

Cartonașe roșii: Mureșan 69/Cr. Copil 76

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod) – Sergiu Duma (Zalău), Adrian Iancău (Derșida); Observatori: Ion China și Ion Hotico (ambii din Baia Mare).

Din aceeași categorie