”Cannigia” de România, Adrian Anca, împlinește 44 de ani

Trimite CRED prin SMS la 8844

Cu o poveste de viață ce-ar putea face obiectul unui scenariu de film, Adrian Anca bifează astăzi, 27 martie, 44 de ani. Campion al României cu CFR Cluj, Adi Anca este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria feroviarilor pentru care a marcat, în medie, un gol la două meciuri în perioada 2003-2008 cât a îmbrăcat tricoul alb vișiniu al clujenilor.

Născut la Diosig, Adrian Anca a fost unul dintre atacanții cu ”vocabular” în fața porții. La 23 de ani, după o accidentare horror, care l-a lăsat cu tijă în picior, cariera lui Adi părea încheiată. Băiatul cu zulufi blonzi nu s-a dat bătut. A luat-o de la capăt. De jos de tot, pentru a escalada, treaptă cu treaptă scara fotbalistică. Pornește cu CFR Cluj în 2003 și nu se oprește decât atunci (în 2008) când i se decernează tricoul și medalia de campion al României.

Adrian Anca a dovedit și un excelent simț ca antrenor. A dus-o pe Bihorul Beiuș pe primul loc în Liga III, cu șanse uriașe de promovare. Avea să renunțe la fotbal și să se dedice viticulturii fiind un profesionist și acolo! Conduce SC AGRO VITIS VINIFERA. Mai pe scurt Vinurile ”Adi Anca”.

Încă nu a renunțat la mișcare. Și o face la nivel și acum (parcă timpul a stat în loc pentru el), alături de Zeno Bundea (cu care a dat mari bătălii pentru titlu, cum se vede în foto), Cristi Lupuț sau prietenul său de-o viață, Alin Gherman.

SC Rozsdas Service SRL

Pe această cale , în numele celor care-l îndrăgesc, îi transmitem un sincer: ”La mulți ani, Cannigia”!

Din aceeași categorie