Baza Sportivă AEK, cea mai cochetă bază de minifotbal din Oradea, a fost inaugurată cu un meci demonstrativ

Gazon sintetic de ultimă generație, nocturnă excelentă, cadru familiar, aspecte ce sunt regăsite de iubitorii de minifotbal, la cea mai cochetă și modernă bază, de acest gen, din Oradea. Baza AEK, situată lângă Arabesque, în spatele stației de combustibili Partner, a fost inaugurată fără mare fast dată fiind pandemia de COVID 19. Dar așa cum am scăpat noi de multe ce ne-au fost date, vom scăpa și de nenorocirea asta. Cu toate acestea, respectând riguros cerințele autorităților, pe BAZA AEK ORADEA s-a disputat un prim meci, cel inaugural între AEK Oradea, multipla campioană a Bihorului și San Marzano FCSB Beiuș, vicecampioana în exercițiu.

De la AEK nu au absentat jucătorii de mare valoare cu multe sezoane în Liga I din fotbalul clasic sau jucători de Liga II. Categoric sufletul minifotbalului bihorean este Spiros Baltasavias. Acesta a mizat pe un lot foarte valoros: Egri – Răzvan Fărcuța, Răzvan Pocian, Zeno Bundea, Sebi Sfârlea, Cristi Andor, Andrei Ferik, Claudiu Codoban, Delian Cuc. De partea cealaltă San Marzano FCSB Beiuș i-a avut în lot pe: Silviu Odobasianu – Vlad Silaghi, Daniel Gavriș, Alex Turle, Paul Mihuța, Mădălin Trip, Cristi Marcu, Adrian Ban. Dacă AEK a venit cu o bază splendidă, dotată cu un gazon FIFA, de 50 mm, produs de belgienii de la LANO Sports, San Marzano FCSB Beiuș a răspuns cu un echipament ce a făcut furori.

Partida a fost câștigată de beiușen,i cu 4-2, după ce, la pauză, scorul a fost egal: 2-2. Mădălin Trip, Paul Mihuța, Vlad Silaghi și Daniel Gavriș au marcat pentru beiușeni în vreme ce, pentru AEK golurile au fost marcate de Răzvan Fărcuța și Andrei Ferik.

Baza Sportivă AEK îi așteaptă pe iubitorii de minifotbal. Rezervări și informații la telefon: 0729.351.276.

Din aceeași categorie