BASCHET. CSM CSU Oradea va avea o misiune extrem de dificilă în Final 8-ul Cupei României

Patiseria Rustic Salonta

Astăzi (Joi 11 februarie) în cadrul unei ședințe online, s-a stabilit locul de desfășurare și programul confruntărilor din cadrul turneului final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21. Evenimentul se va desfășura sub forma unui Final 8, cu trei faze direct eliminatorii, în perioada 6-9 martie.

În primă fază s-a stabilit locul de desfășurare al turneului. Astfel, pentru a 3-a oară consecutiv, Cluj-Napoca va găzdui turneul final al Cupei României. Competiția se va desfășura la BT Arena, locul în care s-a disputat și Final Four-ul din 2019.

Ulterior s-a trecut la tragerea la sorți. CSM CSU Oradea se va confrunta cu SCM Timișoara pentru un loc în penultimul act al întrecerii. Dacă învinge, formația antrenată de Cristian Achim se va duela cu câștigătoarea partidei dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca pentru un loc în marea finală.

Sferturi de finală: 6 martie 2021

Patiseria Rustic Salonta

SF1 – BC CSU Sibiu vs. U-BT Cluj-Napoca
SF2 – CSO Voluntari vs. FC Argeș Pitești
SF3 – SCM U Craiova vs. Steaua București
SF4 – CSM CSU Oradea vs. SCM Timișoara

Învingătoarele din prima fază a FINAL 8 CRBM se vor întâlni a doua zi, pe 7 martie, în semifinalele competiției, împerecherea jocurilor fiind SF1 vs. SF4 (semifinala 1) și SF2 vs. SF3 (semifinala 2). Finala se va desfășura în data de 9 martie, în lupta pentru trofeu urmând să fie prezente învingătoarele din semifinale.

sursa foto: ubt.ro

Din aceeași categorie