Balkan remontează, uluitor, cu Besiktas și o califică și pe CSM CSU Oradea în optimi!

Work Clean

După eșecurile cu Balkan Botevgrad și CSU Sibiu, CSM CSU Oradea a așteptat rezultatul partidei Besiktas – Balkan pentru a afla dacă se califică, sau nu, de pe locul 3 în optimile FIBA Europe Cup. Iar calificarea a venit. Balkan Botevgrad s-a impus pe terenul lui Besiktas, remontând o diferență mare de puncte. Conduși cu 21-9 după primul sfert, bulgarii și-au asigurat victoria, la o posesie, în ultimele minute: 74-71 iar CSM CSU Oradea s-a calificat în optimi de finală. Bulgarii au condus în acest meci doar un minut și jumătate, îndeajuns pentru a câștiga. Implicit CSM CSU Oradea s-a clasat pe locul trei și conform regulilor FIBA s-a calificat (4 din 6 ocupante ale locurilor 3).

Tragerea la sorți va avea loc la sediul biroului regional FIBA ​​Europe din München, Germania miercuri, 3 februarie la ora 14:00 CET și se va face cu restricția că echipele calificate din aceeași grupă nu pot fi extrase una împotriva celeilalte.

URNA 1:

Arged BMSLAM Stal (POL)

SC Rozsdas Service SRL

BC CSU Sibiu (ROU)

BC Dnipro (UKR)

BC Parma (RUS)

BC Prometey (UKR)

Iraklis BC (GRE)

Ironi Ness Ziona (ISR)

Fribourg Olympic (SUI)

URNA 2:

Anwil (POL)

BC Balkan (BUL)

BC Kyiv Basket (UKR)

Belfius Mons-Hainaut (BEL)

CSM CSU Oradea (ROU)

Heroes Den Bosch (NED)

Rilski Sportist (BUL)

UNAHOTELS Reggio Emilia (ITA)

Optimile de finală și sferturile de finală ale FIBA Europe Cup vor fi disputate ca jocuri eliminatorii în patru hub-uri a câte patru echipe. Optimile și sferturile se vor disputa în perioada 23-25 ​​martie. Gazdele celor patru hub-uri din optimi și sferturi de finală vor fi anunțate ulterior.

Sezonul FIBA ​​Europe Cup se va încheia cu un Final Four în aprilie.

FIBA va continua să monitorizeze situația COVID-19 în Europa și să comunice orice actualizări suplimentare cu privire la competițiile sale, dacă este necesar.

sursa foto: http://www.fiba.basketball.com

Din aceeași categorie