Lotus obține a treia vcitorie consecutivă în play off!

Work Clean

Din 30 octombrie nu mai pierduse Minaur un meci în campionat! În Vinerea Mare a venit și eșecul suferit de gruparea condusă de Vasile Miriuță pe Stadionul Comunal din Sânmartin. Lotus arată grozav în play off în ciuda pierderilor de jucători și este lider în clasamentul din play off cu trei victorii din patru jocuri.

Partida a început perfect pentru maramureșeni care încă din minutul 2 au găsit o breșă în centrul defensivei bihorene unde trei jucători erau în poziție iminentă de gol. Pasa lui Gneba a fost fructificată cu un șut plasat de Vasile Cihnde (0-1). Mai era de jucat 88 de minute iar ”minerii” s-au văzut cu sacii în căruță. În minutul 19 Florin Pop este faultat în careu iar Cosmin Sîrbu a egalat de la punctul de la 11 metri (1-1). Oaspeții au o ocazie excelentă dar Beke îi refuză golul lui Ciocan pentru ca Băila să se opună la șutul puternic expediat de Sîrbu. La cornerul care a urmat Blăgea a centrat pe bara 1 iar pe colțul careului mic Meșter s-a înălțat și a trimis în cu capul imparabil pentru Băila, la rădăcina barei (2-1).

Oaspeții au avut parte de o pauză ”tare” în vestiar și au început furioși partea secundă. Stanciu a ratat în debut pentru ca băimărenii să obțină un penalty controversat. Același Stanciu, căpitanul lui Minaur a executat lovitura de la 11 metri însă lamentabil iar Beke a ghicit și a apărat! Mai mult, cel mai bun mijlocaș al oaspeților, Ricky Gneba a văzut două galbene în decurs de două minute iar Minaur nu numai că a rămas în zece ci și-a pierdut și clarviziunea de la mijloc, implicit și dominația. Din acel moment al jocului Lotus s-a jucat cu ocaziile pe contră. Cel puțin trei ocazii rarisime au avut băieții lui Ghiț prin Florin Pop și Meșter.

O dată a mai avut emoții Edi Beke, atunci când Chinde a trimis o minge lobată respinsă de portar și cu ajutorul transversalei. A treia victorie consecutivă pentru Lotus în această parte de campionat!  Mai jos aveți clasamentul doar din play off. Nu coincide cu cel real dar arată ierarhia momentului.

1 Lotus 4 3 0 1 5 6 9
2 Minaur 4 2 1 1 8 3 7
3 CA Oradea 4 2 0 2 4 4 6
4 Someșul 4 0 1 3 1 5 1

CASETA TEHNICĂ

Lotus Băile Felix – Minaur Baia Mare 2–1 (2–1)

Au marcat: Cosmin Sîrbu 20 pen, Ștefan Meșter 29 / Viorel Chinde 2

Lotus: Beke – Cr. Copil, Pintea, Oros, Arsene (87 Creț) – Mădălin. Popa, Blăgea (80 Paublusztig) – Cucu, Sîrbu (87 Sg.I Ciocan’), Meșter – Florin Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiț

Minaur: Băila – Jucan, Oiță, Mihai Lazăr, Potcoavă – Donca, Gneba – Sg. Ciocan (46 Romariu Rus), Chinde, Văsălie (87 Petran) –  Ciprian. Stanciu. Antrenor: Ciprian Danciu.

Arbitri: Mircea Ardelean (Arad) – Lucian Berariu (Moroda – AR), Cristian Cășuț (Arad)

Observatori FRF: Leontin Moga (Zalău) și Constantin Por (Saru Mare)

CLASAMENT

1 Minaur 4 2 1 1 8 3 49
2 CA Oradea 4 2 0 2 4 4 45
3 Lotus Băile Felix 4 3 0 1 5 6 38
4 Someșul Dej 4 0 1 3 1 5 36

 

*În play off Minaur a intrat cu 42 pct; CAO – 39 pct; Someșul Dej – 35; Lotus – 29

Din aceeași categorie