Handbal feminin: Suspans până spre final în ”colocviul” Oradea – Reșița

Gazon sintetic

CSU Oradea a repurtat un nou succes în Divizia A de handbal feminin, după un joc aprig în ”colocviul” cu CSU Reșița. Orădencele au câștigat în final: 26-23 dar au avut de recupreat o diferență de patru goluri.

Început greoi de meci pentru Oradea 2-6 iar Duțu si David ratează primele două aruncări de la 7 metri. Diferența s-a păstrat 5-9, 8-12 după care apărarea funcționează iar Oradea egalează la 12. La pauză:12-13 cu specificația că doar una din cele 6 aruncări de la 7 metri a fost transformată!

De 5 minute din partea secundă a avut nevoie Reșița pentru a marca timp în care Oradea a preluat conducerea: 16-14. Cu Raluca Fulgescu foarte inspirată Oradea s-a desprins decisiv la 24-20 pentru a câștiga cu 26-23. În urma acestui succes Oradea și-a consolidat poziția a treia în clasamentul Seriei D, după Chișineu Criș și CSM Tg. Mureș.

Interesant este raportul de aruncări de la 7 metri. Oradea a beneficiat de 8 aruncări marcând patru în vreme ce Reșița a avut cinci și a marcat doar una!

SC Rozsdas Service SRL

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – CSU Reșița 26-23 (12-13)

CSU ORADEA: Crina Pintea, Anca Ardelean, Raluca Fulgescu – Rafaela Duțu 7, Cristina Abodi 4, Denisa Tudose 2, Cipriana Petric 1, Andreea David 4, Maria Damian 3, Ariane Zegrean, Ștefania Surducan, Denisa Toma, Mădălina Horj, Anamaria Hercuț 5, Andreea Preduca, Anamaria Codreanu. Antrenori: Doina Ardelean și Cristi Ardelean.

CSU REȘIȚA: Maria Popescu, Timea Dumitrache, Andra Iota – Adela Bochiș, Alina Hobrad, Alina Cistea 6, Alina Tovt 3, Rebeca Vlădășel 9, Iulia Bledea 2, Claudia Baldovin, Claudia Siman 1, Marinela Prycopi, Cătălina Dumitrescu 1, Naomi Ibănișteanu 1. Antrenori: Cristian Busuioc și Daniel Cocarla.

Arbitri: Diana Canta si Raluca Nicolae.

Eliminări de două minute: 1-2

Aruncări de la 7 metri: 8 (4/4) – 5 (1/4)

Din aceeași categorie