1 iunie: Antrenorii de la Debreceni Vasutas Sport Club vor efectua selecția pentru academia de handbal feminin

Trimite CRED prin SMS la 8844

A mai rămas o singură zi până la mult așteptata selecție pe care DVSC o va efectua la Oradea în vederea formării unei academii de handbal feminin în colaborare cu HCM Oradea. Selecția se va desfășura la Arena Antonio Alexe la data de 1 iunie. La selecție sunt așteptați junioare cu vârsta cuprinsă între 12 și 19 ani. Doi foști cunoscuți jucători: Cipriana Petric și Devid Munea se vor ocupa de pregătirea junioarelor selectate pe 1 iunie.

În această seară cei doi tehnicieni orădeni se apropiau de definitivarea listelor cu fetele înscrise în vederea selecției. ”Noi ne vom ocupa de pregătirea tehnică însă selecția va fi oficiată de antrenori clubului maghiar”, a precizat Devid Munea. Numărul fetelor înscrise până în acest moment, se apropie de 100.

Se încearcă formarea a două grupe de junioare III și a câte o grupă de junioare II respectiv junioare I.

”Selecția se va desfășura la data de 1 iunie, la Arena Antonio Alexe. Handbalistele selectate vor beneficia, pe lângă înscrierea la un liceu sportiv, de bursă de studii, cazare și masă, antrenamente la nivel de primă ligă, participare la competiții de top și bineînțeles de educație școlară de calitate”, a declarat Pavel Mercea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Bihor, fondatorul clubului HCM Oradea partener al clubului maghiar.

0751/654.412 sau 0751/337.886 sunt numerele de telefon la care se mai pot înscrie fetele care au calități pentru acest sport atât de îndrăgit.

Din aceeași categorie