Zile de doliu pentru sportul românesc. Trei oameni tineri s-au stins neașteptat

Trimite CRED prin SMS la 8844

Un cântec de ”inimă neagră”, interpretat de George Nicolescu, zice: ”Însă moartea nu vrea bani/ Ia copii și oameni mari (…)”. În ultimele două zile, trei sportivi s-au stins pe neașteptate. Deși erau legați de România decesele au survenit în Canada, Thailanda și Serbia.

ROCKY FLORIANO – 42 de ani

sursa foto: realitatea tv.ro

Stabilit de peste două decenii în Canada, Constantin Florescu a fost pugilist profesionist în perioada anilor 2001-2008 sub numele de ”ring” Rocky Floriano. Campion național în trei țări: România, Germania și Canada, ”Rocky” a obținut 11 victorii la profesioniști (8 prin KO) o remiză fiind învins în două dispute. Originar din Pitești, Rocky Floriano a decedat la sfârșitul săptămânii trecute, la  Toronto. Avea doar 42 de ani, cauza decesului fiind un infarct. Anunțul a fost făcut de Alexandru Florescu, fratele fostului campion.

IONEL BĂRBOSU – 54 de ani

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

A plecat spre cele veșnice Ionel Bărbosu (54 de ani), fostul component al echipei Poli Timișoara care elimina pe Atletico Madrid în 1990 după un meci fabulos. Conform aspolitehnica.upt.ro. fostul mijlocaș al lui Poli se afla în concediu în Thailanda, unde a suferit un accident vascular cerebral. De câteva zile starea sa era critică iar nenorocirea s-a petrecut duminică. Ionel a jucat până la 50 de ani, ultima dată în Liga 4 Timiș.

MARIJAN MARICI – 19 ani

sursa foto: specialarad.ro

Fundașul echipei Ripensia Timișoara, Marijan Marici împrumutat echipei CS Dumbrăviţa (Liga 3) a încetat din viaţă luni (17 ianuarie) dimineaţa, în urma unui tragic accident de circulaţie petrecut în Serbia, Conform informațiilor oferite de conducerea noii sale echipe CS Dumbrăvița, Marici a plecat din Vladimirovac (orășel de lângă Vârşeţ) şi se îndrepta spre România, pentru a lua parte la reunirea lotului. Maşina, condusă de un prieten al fotbalistului, s-a ciocnit de capul unui pod şi a căzut într-un canal. Marici şi şoferul au murit pe loc. Marijan avea 19 ani.

Din aceeași categorie