Volei: LPS BIHORUL face „dubla” în fața Șteiului

Trimite CRED prin SMS la 8844

În ultima etapă a sezonul regulat, din campionatul de volei, junioare, LPS Bihorul a învins cu 3-0 echipa CSȘ Avram Iancu Ștei după un meci extrem de disputat. Așadar am avut parte de un nou duel după cel câștigat de LPS dar la cadete, în urmă cu o săptămână, chiar la Ștei.

Partida junioarelor, disputată în Sala Liceului Sportiv din Oradea, a atras un mare număr de spectatori. A fost un meci care s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cu volei veritabil cu atacuri în forță, blocaje, mingi recuperate in extremis, servicii bine țintite, adică toate ingredientele unui spectacol frumos.

Gazdele au deschis bine jocul: 4-0, 7-3, 12-8, 23-17, 23-19 iar căpitanul LPS-ului, Daria Szabo Alexi a închis setul: 25-19

Setul secund a avut multe răsturnări de scor: 2-0, 5-8, 10-9, 17-15, 17-17 moment în care serviciile Melindei Biro au produs pagube în terenul șteian  Steiului(23-17) iar de aici misiunea orădencelor a fost ușoară: 25-22.

Setul 3 este controlat, aproape complet de gazde care au avut ceva emoții la 18-15 cu patru puncte consecutive ale echipei din Ștei (18-19). Revenirea s-a produs cu Diana Porumb la serviciu (24-22) iar LPS Bihorul au încheiat setul și meciul: 25-22 și 3-0.

CASETA TEHNICĂ

LPS Bihorul Oradea – CSS Avram Iancu Ștei 3-0 (-19, -22, -22)

LPS Bihorul: Daria Alexi Szabo(căpitan),Alexia  Racolța, Maria Pruncuț, Melinda Biro, Diana Porumb, Antonia Condure, Miruna Moș (libero),Victoria Florea, Diandra Câmpeanu, Aida Anca, Timea Tirică, Ana Popa. Antrenor: Rodian Achimescu

CSȘ Stei: Raluca Vuluga (căpitan),Diana Micula, Mălina Creț, Georgia Gruie, Ana Găvruța, Daria Carțiș, Maria Petriș, Maya Bugle, Roberta Moș, Daria Luca, Elena Șerban, Anastasia Deac(libero).Antrenor: Răzvan Fărcanea.

La finalul partidei antrenorul gazdelor, Rodian Achimescu a declarat: „Sunt fericit pentru fete. Le felicit pentru evoluție și rezultat. Nu e ușor să bați Șteiul în 3 meciuri din 4 la cadete și junioare si de două ori într-o săptămână. Marele merit revine, am mai spus-o, factorului psihologic, Și-au dorit foarte mult să bată Șteiul, ținând cont de rivalitatea locală. Au muncit, au suferit dar voleiul  le-a răsplătit. Ne bucurăm azi, dar de mâine, din nou la treabă. Ne așteaptă derby-ul de clasament la „cadete”,cu echipa din Bors. Nu vreau să închei fără să mulțumesc publicului, a fost minunat.”

Din aceeași categorie