VOLEI: CSU Oradea mai are un ”hop” până la turneul semifinal

Diego Sky SRL

Echipa de volei feminin CSU Oradea a făcut un prim pas solid în privința calificării la turneul semifinal din Divizia A2. În primul meci din play-off, orădencele au dispus de CSM Sighet cu 3-0. Partida s-a disputat la Sala Universitatea în această seară de sâmbătă (13 martie). Al doilea joc din serie are loc duminică, de la ora 11, tot în Sala Universitatea din Oradea. Calificarea la turneul semifinal se dispută după sistemul cel mai bun din trei meciuri astfel că CSU Oradea are mari șanse să încheie conturile cu echipa din Sighet chiar în meciul de mâine.

În acest prim joc, de fiecare dată, CSM Sighet a oferit o replică foarte bună în debutul secvențelor. În primul set s-a mers cap la cap până la 16-14 după care CSU s-a desprins decisiv și a încheiat setul cu 25-16. În setul secund CSM Sighet a condus cu 11-10 dar a urmat o serie excelentă a gazdelor care au pus opt puncte consecutive pe tabelă: 18-11 pentru ca CSU Oradea să se impună cu 25-14. Al treilea set a fost și ultimul. Conform tradiției oaspetele au condus în debut după care elevele tandemului Mariana și Paul Szabo Alexi au instaurat o veritabilă hegemonie iar victoria s-a conturat extrem de lejer: 25-9.

CSU Oradea – CSM Sighet 3-0 (-16, -14, -9)

CSU ORADEA: Iuliana Fîcă, Andreea Maxim, Roxana Haidu, Giulia Blaj, Mădălina Pura, Alexandra Breban, Flavia Chiș, Diana Telian, Rossana Nistor-Popovici, Roxana Bonda, Andreea Ioniță, Andreea Grosu, Alexandra Bikfalvi, Talida  Goia, Andreea Simu , Daria Szabo-Alexi, Nagy Nora, Diana Porumb. Antrenor: Mariana Szabo Alexi.

CSM SIGHET: Cătălina Giurgi, Antonia Pop, Sorana Geng, Alexandra Keresztesi, Diana Slaviță, Tania Blaga, Raluca Michnea, Timea Holczer, Adriana Mihalca, Bianca Culda; Libero: Andreea Urban și Blanca Tînc. Antrenor: Zoltan Attila.

Din aceeași categorie