VIDEO: Legiunea română de la Fuzesgyarmat a câștigat lejer

Călin Fildan, Sebi Achim, Alexis Sundas, ,Adam Achim, Cristi Cigan și Robert Popescui au fost titulari în victoria obținută de FK Fuzesgyarmati, 4-2 în fața echipei FC Hatvan. A fost a șasea victorie a echipei manageriate de Tibi Boroș în zece meciuri disputate. Echipa se situează pe locul 5 în Liga 3 dar are două jocuri mai puțin disputate.

A fost un simplu antrenament pentru Fildan și compania. Vajda a deschis scorul cu un șut superb de la 25 de metri (1-0). Apoi Robi Popescu și-a început recitalul după ce a înscris cu capul centrarea perfectă a lui Sebi Achim (2-0). La șapte minute după reluare, Cristi Cigan a marcat, tot cu capul din centrarea lui Vajda pentru ca înainte cu 30 de minute de final Popescu să reușească dubla după o finalizare frumoasă din 8 metri (4-0). Meciul era jucat iar pe fondul schimbărilor, oaspeții au reușit să puncteze de două ori pe tabelă prin același jucător: Matyas Simon, introdus în teren în minutul 64. Acesta a marcat de două ori, prima dată pe mingea respinsă uluitor de Fildan iar a doua oară din penalty.

4-2 pentru ”Fuzes” după o prestație convingătoare. Iată rezumatul meciului. sursa: youtube.com

CASETA TEHNICĂ

Füzesgyarmati SK–FC Hatvan 4–2 (2–0)

Au marcat: Vajda 21, Popescu 26., 61, Cigan 52/ Simon M. 72., 75pen

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S. (Márkus, 63.), Sundas, Lippai, Szabó R., Achim Á. – Cigan (Balogh G., 63.), Shadi (Árvai, 88.), Ramos (Tóth O., 85.), Vajda (Molnár Sz., 88.) – Popescu. Manager: Boros Tibor.

Hatvan: Bajkán – Purzsa, Labát (Szabó R., 64.), Katona R., Gál – Virág – Lukács (Simon M., 64.), Czibolya, Bárkányi, Karácsony – Sárközi Sz. (Bartók, 80.).

sursa foto: https://nb3foci.hu/

Din aceeași categorie