VIDEO: Ăsta președinte! Asta echipă!

Diego Sky SRL

O fi Serbia săracă, dar în materie de sport dă tonul în lume. În sărăcia ei, Serbia a găsit un milion de euro să motiveze jucătorii naționalei pentru a învinge la Lisabona. Victoria a venit cecul a venit și el dar jucătorii au dat încă o pasă decisivă: ”Să fie folosiți pentru copiii bolnavi din Serbia”.

Băieții din naționala Serbiei se aflau în avion, pe Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad, pregătiți pentru decolarea spre Lisabona unde disputau meciul decisiv cu Portugalia pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar. În aeronavă a apărut chiar președintele țării Aleksandar Vučić, însoțit de antrenorul Serbiei, legendarul Pixi Stojković. ”Dragane, vreau să le spun ceva băieților”, i s-a adresat Vučić, selecționerului, după care și-a început apoi discursul: ”Bună seara băieți (…) Am venit să vă urez drum bun și să învingeți Portugalia! Toată Serbia este cu voi. Inima tânără a Serbiei bate pentru voi. Vă oferim un premiu de un milion de euro dacă reușiți să câștigați și sunteți liberi să înțelegeți cât de important e acest lucru pentru Serbia. Eu nu vă spun: mergeți acolo și jucați. Eu vă spun să mergeți acolo și să câștigați! Câștigați acolo pentru poporul nostru, câștigați pentru pământul nostru. Vă mulțumesc și vă urez mult succes!” a spus președintele Aleksandar Vučić, aplaudat de jucători.

Povestea o știți. Sârbii au câștigat pe un fotbal total, dus până la sânge și la ultimul strop de energie și vor fi la Cupa Mondială spre mândria Serbiei.

twiter: bucuria victoriei

”Suntem fotbaliști asta este meseria noastră”, au spus jucătorii lui Stojković. La întoarcere îi aștepta cecul de un milion de euro. Jucătorii au decis pe loc: ”Donăm banii sistemului medical pentru copiii bolnavi din Serbia!”

sursa foto reprezentativ: https://www.marca.com/

sursa video: youtube.com

Din aceeași categorie