Un gol – Diferența dintre lider și lanternă

Duelul dintre lider și lanterna roșie, respectiv SCM Zalău și Luceafărul Oradea, a fost câștigat la limită de sălăjeni. Zalăul a avut un meci mult mai dificil decât se preconiza iar apoi și l-a făcut și mai greu din minutul 42 când căpitanul Alin Mutu a primit al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Până la acea fază trupa din Zalău a dominat și a avut câteva ocazii, prin Dulap, Sergiu Pop și Istrate în timp ce orădenii au ratat o șansă la șutul pe lângă poartă expediat de Darius Gheban. În ciuda inferiorității numerice, SCM Zalău a obținut victorie datorită golului reușit de Mihai Petra, în minutul 67. Acesta a marcat cu o lovitură de cap din șase metri în urma centrării venite de la Răzvan Dulap. În ciuda dominării din final, Luceafărul n-a mai găsit drumul spre golul egalizator, așa cum se întâmplase în urmă cu etapă la duelul cu vecinii de la CSC Sânmartin.

SCM Zalău – Luceafărul Oradea 1–0 (0–0)

A marcat: Mihai Petra 67

SCM Zalău: Andrei Pop – Dulap, Alin Mutu, Jalbă, Cohan, Culda (46 Logon Romaric), Onicaş, Calugher (46 Mihai Petra), Forna (74 Alexandru Jula),Istrate (90 Cubaş), Sergiu Pop (78 Duma).  Antrenor: Marius Paşca.

Luceafărul Oradea: Ciută – Drăgan, Ştef, Laza (60 Jurcuţ), Higyed, Gheban (78 Lungu), Balogh (78 Meşter), Bonyaa Jeremy, Gondor, Lasconi (66 Tamaș), Leite Vinicius. Antrenor: Cristian Lupuţ.

sursa foto: sportulsalajean.ro

Din aceeași categorie