Șteiule, fii mândru! Irina Bara e pe tabloul principal la Roland Garros

Gazon sintetic

Șteianca Irina Bara și-a văzut visul împlinit. Este pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros! Irina a obținut această performanță venind din calificări! În turul trei, cel care o trimite pe româncă pe tabloul principal, Irina a trecut de olandeza Richel Hogenkamp cu 6-2, 7-6(4)

În meciul disputat azi pe terenul 5 al complexului parizian, Irina n-a avut mari probleme în setul 1, adjudecat la 2. Bara a început cu 3-0, olandeza a revenit în meci la 3-2 după care Irina a luat patru game-uri consecutive: 6-2 în 41 de minute.

În setul secund olandeza a echilibrat partida la 2-2, a început să conducă prin breakuri dar Irina a reușit, de fiecare dată re-break-ul! 4-4. În fine, Irina a reușit să-și facă serviciul: 5-4 și toată presiunea s-a mutat pe olandeză dar meciul a fost întrerup la 30-30 din cauza ploii. La revenire s-a făcut repede 6-6 și tie-brek: 2-4 dar Irina câștigă patru minge consecutive, 6-4 și minge de meci pe  care și-o adjudecă!!!

În turul 1 Irina a trecut cu 6-2/6-2 de croata Tereza Mrdeza pentru ca, în turul doi să o depășească pe britanica Harriet Dart (151 WTA), cu 7-5, 6-2.  

Diego Sky SRL

Sursa foto: digisport.ro

Din aceeași categorie