Se cunosc, cu aproximație, orele la care Simona și Sorana vor juca în optimi la AO.

Trimite CRED prin SMS la 8844

Simona Halep și Sorna Cîrstea, cele două românce, calificate în optimile de finală ale turneului de la Australian Open, vor juca luni (dimineața în România) partidele pentru calificarea în sferturile de finală.

Simona Halep o întâlnește în optimile de finală pe franceza Alize Cornet (69 WTA). Adversara Simonei a furnizat două mari surprize. A trecut de favorita numărul 3, Garbine Muguruza iar apoi de slovena Tamara Zidansek (29 WTA), Franțuzoaica are avantaj în partidele directe (3-1).  Partida dintre Simona Halep și Alize Cornet se va juca pe Rod Laver Arena, terenul principal de la Melbourne, în sesiunea de dimineață, după confruntarea dintre Collins și Mertens, dar nu mai devreme de ora 4:00, ora României (ora locală 13:00).

Sora Cîrstea va evolua în optimi în compania jucătoarei din Polonia, Iga Swiatek, favorita numărul 7 a competiției acesta fiind primul meci dintre cele două. Partida se joacă pe Maragaret Court Arena, tot în sesiunea de dimineață, ora de începere oficială fiind 8.30. Cum este al patrulea meci, e posibil ca debutul întâlnii să fie decalat.

sursa foto: https://ausopen.com/ (2021)

Din aceeași categorie