S-a reunit Crișul Sântandrei

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Una dintre echipele cu pretenții din Liga 4 Bihor s-a reunit în această seară de luni, 20 ianuarie, chiar la Primăria Sântandrei, unde a fost primită chiar de primarul Ioan Mărcuș. Edilul s-a arătat foarte mulțumit de prestația echipei în prima parte a campionatului și a dat asigurări că Primăria Sântandrei va fi alături de echipă și pe mai departe. La finele turului echipa ocupă locul 3, având la un moment dat un run de 8 victorii și o remiză.

Baza Sportivă din Sântandrei este una dintre cele mai cochete din județ iar în această săptămână vor fi remediate toate problemele existente la vestiare. În plus Primăria pune la dispoziția echipei și sala de jocuri, una care a găzduit inclusiv meciuri de primă ligă în handbalul masculin.

Finanțatorul Răzvan Oneț a precizat că echipei i s-a fixat și un obiectiv. ”Deocamdată rămâne între noi, în vestiar, dar cred că se poate ceea ce le-am cerut băieților”, a spus Răzvan Oneț.

Antrenorul Petre Gabor împreună cu preparatorul fizic Alin Pintea vor conduce primele antrenamente pe terenul sintetic de la marginea localității, unul mai mare decât terenul clasic de minifotbal ceea ce ajută având în vedere faptul că lotul de jucători este compus, în acest moment din muți jucători chiar dacă au plecat câțiva jucători de bază. Portarul Gabi Luca a mers la Unirea Livada, golgheterul Andrei Șumălan va juca minifotbal în Belgia iar mijlocașul ofensiv Claudiu Gentile Copil a ales să evolueze la Foresta Tileagd.

Lotul actual îi cuprinde pe:

Portari: Ciprian Negruț, Gicu Ivan, Marian Pop

Fundași: Alex Pascu, Flaviu Filimon, Răzvan Matei, Marcel Gal (venit de la CS Oșorhei), Sorin Ungur, Coriolan Chiș (venit de la CS Oșorhei), Voit și Mut (junior din propria pepinieră)

Mijlocași: Gyussi Kun, Roli Novak, Dominic Silaghi, Carlos Covaciu, Nino Ban (CS Oșorhei), Marius Balogh (revenit de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu), Mirel Bungău, Gabriel Leș (venit de la CS Oșorhei).

Atacanți: Cosmin Lascu, Marius Cora, Paul Mihuța (venit de la Unirea Livada) și V. Mihalcea.

Au fost stabilite și jocurile de pregătire și verificare după cum urmează:

8 februarie – Partizanul Sânnicolau Român

15 februarie – CS Mădăras

19 februarie – Viitorul Borș

22 februarie – CS Diosig

29 februarie – Slovan Valea Cerului

Din aceeași categorie